Dagens Dagbok - Tisdagen den 17 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Då åt han, jag och Borzko middag tillsammans. I dag åt vi kokt potatis med fiskbullar i hummersås. Vi gillar fiskbullar allihopa i familjen faktiskt. Satt och pratade en stund också förstås. Jenny kom vid kvart över fem. Hon slutade fem, men hade fått skjuts hem, så hon kom mycket tidigare än vi hade trott. Vi trodde att hon skulle komma vid sextiden, därför väntade vi inte på henne med middagen. Hon åt när hon kom, och vi andra satt med och sällskapade med henne och pratade.

 

Efter middagen så duschade Jimmy och Jenny i tur och ordning, och gjorde sig sen i ordning. Borzko och jag röjde undan i köket. Sen så satte sig Borzko med sin bok, och jag satte mig med datorn, båda två satt vi i köket.

 

Sen så stack jag, Jimmy och Jenny iväg med Jimmys bil. Först så körde vi Jenny till Älvsjö Station för hon skulle iväg och träffa kompisar. Sen så åkte Jimmy och jag iväg till BilTema i Haninge. Han köpte några grejer till bilen, och jag köpte ett par småprylar också.

 

Hemma igen strax före åtta. Då tog jag datorn med mig och flyttade upp i vardagsrummet, och satte igång teven. Och så tittade jag såklart på "Allsång på Skansen". Borzko tittade också på det. Men Jimmy stack iväg med bilen hem till sina kompisar i Hagsätra som vanligt.

 

Efter Allsången så satt Borzko mest och läste i sin bok. Och jag satt mest med datorn.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Men oj vad tidigt du la in andra halvan idag då?! Trött eller?
;-D
*kram*

2007-07-17 @ 23:43:58
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Nej, faktiskt inte! Jag vet inte varför det blev så! Ska nog läsa bok nu tänkte jag! :-D *Kram*

2007-07-17 @ 23:48:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0