Dagens Dagbok - Tisdagen den 24 juli 2007 - Kvällen.

När Borzko och jag kom hem från Gävle vid halvsextiden så var Jimmy hemma. Han hade ätit middag (köttfärssås och pasta från i går), duschat, och gjort sig i ordning. Sen så stack han iväg strax efter till sina kompisar i Hagsätra.

 

Jenny hade jobbat till klockan fyra. Sen så hade hon åkt hem till J. direkt efter jobbet, och hon ska också sova där i natt.

 

Borzko åkte iväg och tankade bilen och tvättade även av den, för det var en massa fågelskit på den. Själv så satte jag igång en tvättmaskin och en diskmaskin, och höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma.

 

Sen så tog jag med mig datorn och satte mig uppe i vardagsrummet. Och så la jag in alla fotografierna från i dag, och bloggade två inlägg.

 

Klockan åtta sen så tittade både jag och Borzko på "Allsång på Skansen". Efter det programmet så stängde vi av teven, och Borzko läste i sin bok istället, och jag satt med min dator och läste bloggar och nyheter.

 

Jimmy kom hem redan vid halvtiotiden i kväll. Han satt sen och spelade datorspel på sitt rum, med datorn kopplad till sin nya stora teve.

 

Och resten av kvällen lär väl bli ungefär likadan.


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Kul att Jenny har träffat kärleken igen!! Har du träffat J än?

2007-07-25 @ 08:30:35
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Ja, det är roligt. Men jag vill inte skriva någonting om det alls förrän Jenny säger att det är okej. Hon vill ta det lite lugnt...

2007-07-25 @ 08:40:12
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0