Dagens Dagbok - Tisdagen den 3 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy hade hämtat Jenny på jobbet, och de kom hem båda två tillsammans vid femtiden. Då åt vi middag tillsammans direkt. Det blev ju rena festmåltiden av allt det som jag hade stått och gjort i ordning på eftermiddagen.

 

När vi hade ätit klart och suttit och pratat en stund, så duschade både Jimmy och Jenny i tur och ordning, och så gjorde de båda två sig i ordning. När de båda var klara, och allt var undanplockat efter middagen, så åkte vi alla tre iväg i Jimmys bil in mot stan.

 

Vi släppte av Jenny vid tunnelbanan vid Skanstull, och sen så skulle hon vidare in mot City för att möta upp med några kompisar.

 

Jimmy och jag åkte vidare till Södertappen för att lämna blod. I vanliga fall så lämnar vi blod var fjärde månad, men eftersom vi tatuerade oss när vi var i Thailand, så fick vi lov att ha ett uppehåll på sex månader den här gången.

 

Vi fikade lite först medan vi väntade på vår tur, och sedan så lämnade vi båda blod. För Jimmy var det gång 5 och för mig gång 80. (Men då har jag lämnat plasma också, och det kan man göra oftare). Jimmy hade 151 i blodvärde, och jag hade 136.

 

När vi var färdiga så åkte vi hem till Farsta igen. Vi kom hem vid halvåttatiden. Jimmy bara släppte av mig, och sen så åkte han iväg till sina kompisar i Hagsätra.

 

Borzko kom hem från jobbet ungefär samtidigt som jag kom hem från blodgivningen. Han åt middag, duschade, och gjorde sig i ordning.

 

Klockan åtta sen så satte vi oss båda två i vardagsrummet och så tittade vi på: "Allsång på Skansen". Efter programmet så tittade Borzko på Nyheter och Sport, men då ägnade jag mig åt datorn istället.

 

Vid tiotiden så gick Borzko och la sig. Han ska ju förstås upp tidigt i morgon bitti som vanligt. Jag fortsatte att sitta med datorn. Bland annat så tittade jag på den extra halvtimmen på Internet från Allsång på Skansen.

 

Nu är klockan halvtolv. Jenny ringde precis och sa att hon är på väg hem. Så hon kommer väl vid tolvtiden ungefär. Jimmy kommer väl förmodligen hem då ungefär också. Sen så ska de båda två upp klockan sex i morgon bitti för att jobba, så de går väl och lägger sig vid tolvtiden. Själv så blir jag väl sittande här till ettiden som vanligt. Eller förresten, jag ska nog lämna datorn, och läsa i min bok istället.


Kommentarer
Postat av: Sussie

förlåt jag måste bara få fråga , tröttnar du inte bara på att sitta vid din dator . Det verkar som att du och din man inte umgås så mycket ? tacksam för svar .

2007-07-04 @ 10:54:43
Postat av: Bim

---> Sussie: Hej! För det första så svarar jag faktiskt på alla frågor och kommentarer. Även om jag faktiskt tycker att man inte ska vara anonym, om man ställer en personlig fråga, och kräver ett svar. Jag tycker att man ska skriva i sin e-mailadress. Men, men, jag brukar ändå svara på alla frågor ändå. --- Nej, jag tröttnar inte på att sitta vid datorn. Det är en av mina favoritsysselsättningar just nu. Det och att läsa böcker, vilket jag gör nästan lika mycket. Kanske något mer dator än böcker. Däremot så ser jag i princip aldrig på teve. Folk klagar aldrig på de som ser på teve flera timmar varje kväll. Men det klagas alltid på om man sitter vid datorn varje kväll. Om jag och min man umgås? Han jobbar väldigt, väldigt, mycket, därför kanske vi inte umgås speciellt mycket på vardagarna. Det har absolut ingenting med mitt datorsittande att göra. I går till exempel, om det var det du hakade upp dig på, så efter Allsång på Skansen så tittade han på Nyheter och Sport, och jag satt med datorn. Då satt vi ju tillsammans i vardagsrummet, och självklart så pratar vi och umgås under tiden. Det är väl ingen skillnad om jag också tittar på teve, eller om jag har datorn i knäet. Inte för mig i alla fall. Och sen så är det ju faktiskt så, att ALLT skriver jag ju inte i bloggen. Det finns mycket som jag utesluter, och ibland så ändrar jag lite på sanningen, för att det är något som jag inte vill skriva. Det är väl ganska så självklart. Allt vill jag absolut inte lämna ut. Mitt sexliv skulle jag till exempel aldrig skriva om. Oftast skriver jag heller inte om gräl och bråk. Och så finns det annat som jag inte vill skriva om. Så om du tror att du vet allt om mitt liv, för att du läser min blogg, då tror du allt fel.

2007-07-04 @ 15:30:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Nu har jag väntat hela eftermiddagen på att Dagens Dagbok 4/7, första delen av dagen, ska komma!! Var är du Bim?

2007-07-04 @ 16:26:49
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Angela

Bra svarat på dum fråga!

2007-07-04 @ 16:28:59
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Hahaha! Jag är här! Men jag har varit borta hela dagen! Och nu är det middagsdags! Så du får hålla dig lite till! (Bara för dig... jag har varit på en heldag i stan med Snurran!) ;-)

2007-07-04 @ 16:29:01
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Hahaha! Tack! Tycker att folk ibland är lite väl personliga och påflugna! I alla fall såna man inte känner! ;-D

2007-07-04 @ 16:29:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Sussie .

nej det är klart att man inte skriver allt i sin blogg . jag tycker att jag kanske kunde omvandlat frågan på ett annat sett . men men tack för ditt svar ! :)

2007-07-04 @ 20:48:33
Postat av: Sussie .

nej det är klart att man inte skriver allt i sin blogg . jag tycker att jag kanske kunde omvandlat frågan på ett annat sett . men men tack för ditt svar ! :)

2007-07-04 @ 20:49:11
Postat av: Bim

---> Sussie: Okej! :-)

2007-07-04 @ 20:50:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sussie: ;-)

2007-07-04 @ 20:51:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0