Dagens Dagbok - Tisdagen den 31 juli 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så larmade mobilen redan klockan sex. Jag gick upp lite tidigare eftersom jag ville fixa lite innan jag skulle iväg. Alla fyra i familjen gick upp samtidigt i dag, och det är väldigt ovanligt. Borzko började lite senare i dag, eftersom han jobbade så länge i går, så han åkte iväg vid strax efter sex. Jenny sov hemma i natt, för ovanlighetens skull, och skulle iväg och jobba ett pass mellan sju och fyra i dag. Och Jimmy skulle också jobba som vanligt. Jimmy och Jenny åkte iväg tillsammans vid kvart över sex.

 

Jag duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost och läste nyheter i datorn. Och sen så höll jag på och fixade lite här hemma, och så varvade jag med stunder vid datorn.

 

Vid strax efter nio så gav jag mig iväg mot Centrum och mot Tunnelbanan. Jag och två jobbarkompisar, Snurran och Monica, hade stämt träff inne i stan klockan tio. Vi skulle ses för att promenera och prata.

 

Jag blev något sen, vilket inte är likt mig, fast jag tog en tunnelbana tidigare än vad jag behövde. Min tunnelbana stod still rätt så länge, för det var ett sjukdomsfall i tåget före, där de väntade in ambulans. Men fem över tio så var jag på plats i alla fall!

 

Vi möttes upp vid Klarabergsviadukten, och sen så promenerade vi genom City och så ut på Djurgården. Sen så gick vi runt hela Djurgården, och så in mot City igen.

 


image899


Vi köpte varsin färdig sallad och en dricka i en liten ICA-butik, och så satt vi på en parkbänk på Hedvig Eleonora Kyrkogård och intog vår lunch. Jag åt en vegetarisk bulgursallad som var jättegod.

 


image900


En caffe latte på vägen i en 7-Eleven blev det också. Vi promenerade sen genom City och mot Söder. Och så fram till Södra Station. Där skiljdes vi åt vid halvtretiden. Snurran och Monica tog pendeltåget hem till Tullinge respektive Huddinge. Själv så gick jag till Medborgarplatsen och tog tunnelbanan hem till Farsta.

 

Jag hade glömt min stegräknare i dag. Men Snurran hade med sig sin. Den visar bara steg. Inte gångsträcka, effektiv tid, och förbrukade kalorier som min gör. Antal steg när vi kom fram till Södra Station var: 23.729 stycken. Men om jag jämför det med andra liknande gånger, så gick vi ungefär två mil, och den effektiva gångtiden var närmare fyra timmar.

 

Hem till Farsta igen kom jag vid strax efter tre. Då höll jag på och fixade lite här hemma, och så varvade jag med stunder vid datorn.

Tack Snurran och Monica för en jättetrevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jodå, gångsträcka visar min och kalorier, men inte effektiv gåtid. Sträckan blev enligt min (som man inte själv kan ställa in steglängd på)16.597km och kalorierna 882
*kram*

2007-07-31 @ 23:02:53
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Okej. Då visar våra ganska så mycket olika. Jag har ju ställt in steglängden på min, så den känns ju kanske lite mer tillförlitlig. Men egentligen spelar det ju ingen roll. Långt gick vi i alla fall, och trevligt hade vi! :-)

2007-08-01 @ 08:48:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0