Dagens Dagbok - Torsdagen den 19 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade även i dag klockan sju. När jag gick nerför trapporna från övervåningen på väg mot badrummet så ser jag Jimmys jobbarskor i hallen... Skyndade mig till hans rum, och där ligger han och sover så sött, han som ska börja att jobba klockan sju! Fick upp honom, och han kom snabbt iväg till jobbet. Väldigt, väldigt sällan som han försover sig, det har inte hänt på nya jobbet nån gång förut, men i dag så kom han då en halvtimme försent.

 

Jag duschade och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det förstås frukost med nyhetsläsning i datorn under tiden. Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonbestyr, och åt sen frukost. Jenny var inte hemma, hon sov borta i natt.

 

Hade ju helst gått till stranden sen på förmiddagen... eller kanske gått en promenad in till stan... Men det regnade ju förstås... Inget ovanligt precis... Men ändå lika tråkigt varje gång att uppleva det på morgonen...

 

Så det blev en slappardag inomhus i dag. Först så höll jag på och plockade, donade, pulade, fixade och grejade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma en liten stund. Men sen så bänkade jag mig i vardagsrumssoffan med datorn och boken.

 

Sen så varvade jag datorn med boken större delen av dagen. Lyssnade på flera Sommarprogram över Internet bland annat. Läste förstås bloggar och nyheter också. Och höll på med allt möjligt annat i datorn. Och så läste jag som sagt var i min bok också.

 

Borzko höll på med lite allt möjligt under dagen. Fixade lite här hemma, och läste lite också.

 

Regnet försvann under dagen, och till slut också de flesta av molnen. Så vid tvåtiden så gick jag ut på en promenad. Gick Hökarängsvarvet runt som tar ganska så exakt en timme. Lyssnade på ännu ett Sommarprogram i mp3-spelaren i mobilen då. Då var det mest sol, lite moln, ganska så varmt, men väldigt blåsigt.

 

Borzko åkte iväg till Bauhaus och köpte olja till våra utemöbler och vår uteplats. Sen så oljade han möblerna. Och så skurade han av golvet på uteplatsen. Det ska han sen olja en annan dag när det är torrt.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden som vanligt. Då åt vi tre middag tillsammans. Jenny var fortfarande borta. Efter middagen så åkte Jimmy och jag en sväng till Posten i Centrum. Jimmy skickade där iväg ett paket med sitt PlayStation Portable som han har sålt på Tradera.

 

När vi kom hem igen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och sen så stack han som vanligt i väg till Hagsätra för att möta upp med sina kompisar.


Kommentarer
Postat av: annebelle

Trist med regn i dag igen! Tur att vi åkte åt andra hållet idag, till Norrköping. Vi har haft sol hela dagen. Men inte den där riktiga sommarvärmen som jag längtar efter.

2007-07-19 @ 19:57:10
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, trist... Och sen när solen kommer på eftermiddagen, då har man liksom gett upp dagen på något sätt... :-(

2007-07-19 @ 22:31:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Petra

Hej Bim!
Skulle du vilja maila mig? Jag har lite frågor om ditt yrke och skulle gärna få kontakt med dig som jobbat inom det ett tag.
Mailadressen får du här med min kommentar.
Kram Petra

2007-07-19 @ 22:45:04
URL: http://www.morgonsol.com
Postat av: Bim

---> Petra: Okej! Jag mailar dig! :-)

2007-07-19 @ 22:52:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Och Patrik sussade gott i morse han också..!
*kram*

2007-07-19 @ 23:21:36
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Det kanske var något konstigt i luften!? Jimmy som ALDRIG försover sig! Jag tror att han har gjort det typ en, kanske två gånger förut på McDonalds bara.

2007-07-19 @ 23:23:16
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0