Dagens Dagbok - Torsdagen den 26 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Sen så gick jag iväg till Centrum för att möta upp med Jenny vid tunnelbanan när hon kom hem från J. Vi gick sen till HemKöp och köpte mat till middagen.

 

Borzko putsade inglasningarna på båda balkongerna under tiden.

 

Höll sen på och fixade lite här hemma en stund. Satt vid datorn en stund också.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid femtiden i dag. Då åt vi middag tillsammans alla fyra. Trevligt att sitta och äta och prata alla fyra tillsammans. I dag åt vi potatissallad (två sorters, vitlök och lätt), färdiggrillad kyckling och/eller färdiggrillad rostbiff. Och så flera sorters grönsaker till också. (Tyvärr så hade jag glömt att köpa något tillbehör till rostbiffen till mig! Jag äter ju inte kött! Så det blev bara potatissallad och grönsaker för mig!)

 

Efter maten sen så klippte Jenny håret på både Borzko och Jimmy. Det blev riktigt kortsnaggat på båda två den här gången också.

 


image873


image874


image875


Efter det så satt vi alla och tog det lugnt. Jimmy satt på sitt rum vid datorn. Jenny satt på sitt rum vid datorn. Jag satt i köket med datorn. Och Borzko satt och läste i sin bok i köket också.

 

Jimmy installerade WOW (World Of Warcraft), som han jämt spelade förr, men nu inte har spelat på länge. Himla coolt när han kopplar datorn till sin nya stora teve, så man ser spelet på 37 tum. Jag satt hos honom på hans rum rätt länge och tittade på när han spelade.

 


image876


Borzko satte sig uppe i vardagsrummet och tittade på sport på teve. Och sen så tittade han på någon gammal film på teve.

 

Jenny hade ju tänkt ha en hemmakväll med familjen. Men så blev det ju tyvärr inte... En fest tillsammans med bland annat flera klasskompisar, som hon inte har träffat på hela sommaren, lockade mer.

 


image877


Jimmy kände för att köra lite bil, så han körde henne till festen vid niotiden. Sen när han kom hem igen så satte han sig och spelade WOW igen.

 

Jag satt i köket större delen av kvällen. En hel del tid tillbringade jag med datorn. Men jag började också att läsa i en ny bok: "Sekten" av Peter Pohl.

 

Nu är klockan halvtolv, och Jimmy har precis gått och lagt sig. Borzko tittar fortfarande på teve. Jag ska blogga nu, och sen så ska jag fortsätta att läsa i min bok. Jenny sa att hon ska komma hem med din sista tunnelbanan, som kommer strax efter ett på vardagar.


Kommentarer
Postat av: Malin

Kul för Jenny med fest nu när hon jobbat så mycket! Och roligt det här med J. Tänkte fråga en sak jag tänkt på ett tag också. Är du och Borzko gifta? Om ni är det, tog ni ditt efternamn då? :) Ha en bra helg!

2007-07-27 @ 00:37:42
Postat av: Bim

---> Malin: Ja, visst är det kul för Jenny med fest! Hon är duktig som jobbar så mycket. Och visst är det roligt med J! Ja, Borzko och jag är gifta. Men jag och barnen har mitt namn, och Borzko har sitt namn. Ingen av oss ville byta namn när vi gifte oss, så därför blev det så. Ha en bra helg du också! :-)

2007-07-27 @ 08:21:35
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Malin

Då förstår jag med efternamnen! Har för mig att jag läst att Borzko inte är från Sverige och tänkte då att Kullen lät ganska svenskt. :)

2007-07-27 @ 16:32:36
Postat av: Bim

---> Malin: Nej, Borzko är från Kroatien. Och vi heter Kullin i efternamn, och inte Kullen. Däremot så kallar sig min son Jimmy för Kullen. Men det var redan upptaget när han skulle beställa sin personliga skylt till bilen. Så då tog han Kullens. Och vi tog Kullin.

2007-07-27 @ 16:58:00
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0