"Dannyboy & Kärleken" av Daniel Åberg.

image835

---------    

Recension av boken: "Dannyboy & Kärleken " av Daniel Åberg. (Genre: Skönlitteratur.)  

---------   


En ung man iförd frack flyr längs Uppsalas gator. Han är på väg mot stationen, kan inte stanna kvar. Han tar tåget mot huvudstaden.

I Stockholm har en ung kvinna bestämt sig. Det är nog nu. Bedövad av en årsförbrukning huvudvärkspiller tänker hon kasta sig framför ett tunnelbanetåg.

På perrongen korsas deras vägar. Precis när kvinnan tänker hoppa sliter mannen henne undan döden. Det udda paret inser snart att de bara har varandra att hålla fast vid.

Dannyboy & kärleken är berättelsen om ett kaotiskt lördagsdygn. Det är en roman om en vandring i Stockholmsnatten. Om en stulen kändisplånbok. Om ett dialektalt krogvaktsbråk. Om Pet Shop Boys. Om irriterande minnen från Uppsalas studentvärld. Och om kärlek och svårigheten att bli vuxen på riktigt.

Bonusmaterial: Pocketupplagan innehåller en tidigare opublicerad epilog.

(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


---------  

  
Den här boken var tunn och mycket lättläst. Läste ut den på ett par timmar bara. Den var lite annorlunda skriven också. Men jag tyckte mycket om den. Kan inte riktigt förklara varför egentligen. Den grep mig på något sätt bara. Jag kan rekommendera den. ///Bim.  

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0