"När månen skiner" av Dean Koontz.

image668

---------    

Recension av boken: "När månen skiner" av Dean Koontz. (Genre: Skönlitteratur.)  

---------   


"Ett motell i Arizona. En galen doktor tvångsinjicerar konstnären Dylan OConnor med ett okänt preparat. Han får veta att medlet antingen kommer att döda honom eller förändra hans liv på ett anmärkningsvärt sätt. Han får också veta att han måste fly eftersom det som nu flyter i hans ådror gör honom till ett lovligt byte för doktorns fiender. Ingen kan hjälpa honom, inte ens polisen. Han väg korsas av ståuppkomikern Jillian Jackson. Även hon har det mystiska preparatet i sitt blodomlopp. Tillsammans flyr de för livet och dras in i en tjugofyratimmars mardröm av terror och mystik, men också makalösa upptäckter.

Som så ofta vill Dean Koontz med den här romanen göra ett inlägg i en aktuell debatt, i det här fallet gäller det nanotekniken som av många ses som en revolutionerande möjlighet och av andra som ett dödsbringande hot."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


---------  

  
Jag har alltid gillar Dean Koontz böcker. Min absoluta favoritförfattare i hela mitt vuxna liv har alltid varit Stephen King. Men Dean Koontz har nog kommit som god tvåa. jag har alltid gillat skräck, fantasy, och när det handlar om övernaturliga saker. Den största skillnaden mellan Stephen King och Dean Koontz är att Stephen King upprepar sig aldrig tycker jag. Trots att jag har läst över 55 böcker med honom så förnyar han sig alltid. Av Dean Koontz har jag läst över 30 böcker, men han tycker jag upprepar sig ganska så ofta i sina böcker. 

Den här boken med Dean Koontz: "När månen skiner" var väl som de flesta av hans böcker är, tycker jag. Klart läsvärd, och jag kan rekommendera den. ///Bim.  

---------   

Betyg:  3,5 av 5.  

---------    


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Min son Emil läser den man(författare) och älskar böckerna. Men det är inte min smak. Men tur att vi alla tycker olika, hur skulle vara annars./Ahnna

2007-07-02 @ 00:09:48
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, det är väl tur det! Så många författare kan sälja! ;-D Själv så älskar jag skräck allra mest. Efter det så är det nog chick-lit. Och efter det svenska deckare. Och sen typ "vanliga" romaner. Vad gillar du då?

2007-07-02 @ 08:43:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Läckberg, stieg Larsson, anna jansson det är mycket deckare för mig nu. Men det finns inga på kärleksfronten för mig för tillfället./Ahnna

2007-07-02 @ 09:50:01
Postat av: Bim

---> Ahnna: Camilla Läckberg och Stieg Larsson är två av mina absoluta favoritförfattare också. Anna Jansson har jag inte läst något av, men jag tror att jag har någon bok av henne uppe i bokhögarna som ligger och väntar. :-)

2007-07-02 @ 17:58:39
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0