"Sommar" med Camilla Läckberg. (Uppdaterad.)

I dag har jag lyssnat på mitt tredje Sommarprogram för i år. Jag lyssnade även den här gången över Internet. I dag lyssnade jag på en av mina absoluta favoritförfattare: Camilla Läckberg.

Om ni gillar Camilla Läckbergs böcker så kan jag verkligen rekommendera er att lyssna på hennes Sommarprogram. Det var väldigt intressant att höra henne berätta om sitt liv som deckarförfattare.


image804

(Bilden lånad.)

Länk till Startsidan för Sommarprogrammet.

Länk till Camilla Läckbergs Blogg.

Länk till ett tidigare inlägg av mig om Sommar med Mark Levengood och Ulf Lundell.

(Uppdaterad 2007-07-19.)

Jag uppdaterar det här inlägget med en bild på när jag träffade Camilla Läckberg för ett år sedan. Hon var här i Farsta på Bokia och signerade sin då nya bok "Olycksfågeln". Det var jättetrevligt att få träffa henne och prata lite med henne. Det var Jenny som tog kortet på mig och henne. Här kommer också en länk till hennes blogg när hon skrev om vår träff, och hon "lånade" också mitt kort och la in i sin blogg.

Länk till inlägget om vårt möte i Camilla Läckbergs Blogg.


image805


image806


Kommentarer
Postat av: Snurran

Förresten (du skulle ju fråga och tjata men jag har gjort det ändå)
;-D så har jag lyssnat på Mark för ett bra tag sedan, har bara glömt att säga det...Jag tyckte det var ett helt underbart program, väl värt att lyssna på för alla som inte gjort det förut! Hans berättelse om när han träffade sin man var nog det mest romantiska som jag någonsin hört - jag fick tårar i ögonen och ståpäls och det inträffar inte särskillt ofta! Jag ska nog lyssna på Camilla vid tillfälle också!
*kram*

2007-07-18 @ 23:10:27
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Vad roligt att du lyssnade på Mark! Vad glad jag blir att du tog till dig vad jag sa! Jag håller definitivt med dig om det du skrev! Alla med bögskräck borde lyssna på det programmet! Jag brukar inte vara romantiskt lagd, men när han pratar om Jonas så blir man ju helt tårögd! Jag ska lyssna om på det någon dag. --------- Ja, lyssna på Camilla också! Inte på samma nivå som Mark, men ändå väldigt bra och intressant om man gillar hennes böcker. Och jag fick tårar i ögonen två gånger av henne också! --------- Ulf Lundell är också värd att lyssna på. --------- Jag har en lista på fyra personer till som jag har missat och som jag ska lyssna på vid tillfälle. Bara det blir av så! :-D *Kram*

2007-07-18 @ 23:15:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Jo det är just det, bara det blir av..visserligen spenerar jag mycket tid här, men jag sitter inte gärna med lurar på för man missar en massa annat då ;-D
så därför gäller det att komma ihåg det när man är någorlunda "ostörd"
*kram*

2007-07-18 @ 23:39:35
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jo, visst är det så. Jag avskyr att sitta med lurar på hemma. Jag vill liksom vara "med" hela tiden. Så jag lyssnar helst när jag är helt själv hemma. Man kan ju i och för sig ladda in det i mobilen, och lyssna när man promenerar! Men då vill jag nog hellre ha musik på.

2007-07-18 @ 23:41:55
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0