Sommarprogrammen i mp3-format utan musik.

Jag måste ju då återigen skriva om Sommarprogrammen. Jag har ju alltid gillat att lyssna på Sommarprogrammen, men jag tycker inte om att vara fast en viss tid och att vara låst och inte kunna pausa.

Först upptäckte jag då att man kunde lyssna på Internet när man ville i trettio dagar efter sändningen.

Men nu har jag då äntligen upptäckt och fattat det absolut smartaste! Alla programmen finns att ladda ner i efterhand i mp3-format. Då kan man alltså ladda ner det till sin dator. Och sen kan man då självklart lyssna när man vill. Men man kan ju då också ladda in det i sin mp3-spelare och/eller mobil med mp3-spelare och lyssna när man är ute och går till exempel.

Det bästa då är att man "slipper" musiken i programmet, och bara har själva pratandet. Alla har ju inte direkt samma musiksmak, så ibland så är det ju bara jobbigt med musiken. Och då blir ju programmet så mycket snabbare att lyssna på också. Från att från början vara i cirka 90 minuter, så blir det bara lite drygt hälften, 45-50 minuter.

Sen finns det också en liten Bonus-del att ladda ner. Cirka 5-10 minuter brukar den vara, och det är oftast någonting som inte fick plats i det ordinarie programmet.

Alla program från 2007 finns som hittills har sänts. Och så finns alla program från 2005 och 2006 också att ladda ner.

Så jag råder er alla att kolla in på Sommars hemsida och se vad just DU kan tänkas vilja lyssna på. Alla de fem som jag hittills har lyssnat på i år har varit bra. Bäst har Mark Levengood varit. Honom kan jag varmt rekommendera. Jag både skrattade och grät när jag lyssnade på honom. Det ska jag definitivt lyssna på en gång till någon gång.

Sommars Startsida.

Här är nedladdningssidan för mp3-format med pratet utan musik.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0