Dagens Dagbok - Fredagen den 1 juni 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Otroligt skönt när arbetsdagen äntligen var slut. Har inte mått så bra i dag heller. Ont i huvudet, precis som i går kväll, men tack och lov inte lika mycket i dag. Och så väldigt, väldigt trött. Har också frusit ovanligt mycket på jobbet i dag, känt mig hängig, och inte alls bra.

 

När jag kom hem så höll jag på lite och fixade här hemma på eftermiddagen som vanligt. Jenny kom hem vid tretiden från skolan. Hon tog sin dator och satte sig vid köksbordet en stund. Jag satte mig också vid datorn en stund då.

 

Vid halvfemtiden sen så åkte Jenny iväg till sin pojkvän Robin som bor vid Medborgarplatsen. Hon skulle äta middag där, och sen vara där på kvällen, och också sova där.

 

Jag åt middag i min ensamhet vid halvfemtiden. Läste lite under tiden. Efter middagen sen så blev det kökssoffan och datorn mest.

 

Vid halvsjutiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt då middag, och vi satt och pratade en stund. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så läste han i sin bok en stund. Han gick också och la sig tidigt, för han ska jobba extra i morgon, och så var han ju givetvis trött efter sin mycket långa dag i går.

 

Jimmy träffade jag inte i kväll. Han jobbade förstås först som vanligt. Efter jobbet så hjälpte han en kompis och hans familj med deras flytt. Och sen så var han ju "hemma" där han nu bor tillfälligtvis.

 

Nu är klockan snart tio. Jag sitter här och känner mig trött och frusen. Ont i huvudet har jag också. Jag ska lämna datorn nu. Det här blir det tolfte inlägget i dag, och det får faktiskt räcka. Nu ska jag bädda ner mig i min varma säng, och så ska jag läsa i min bok: "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson. Och sen så ska jag sova tidigt i kväll, så jag förhoppningsvis mår bättre i morgon.

 

Ha en trevlig helg nu allihopa! Och tack för att ni läser min blogg! Vi "ses" igen i morgon! ;-D


Kommentarer
Postat av: Angela

Stackrs lilla Bim som inte är riktigt kurrant! Jag hoppas att en god natts sömn gör underverk och att du vaknar i morgon fit for fight igen! *Kram*

2007-06-01 @ 22:40:38
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Ahnna

Tack! för att vi får läsa om din vardag!/Ahnna

2007-06-01 @ 22:40:43
Postat av: Snurran

Ja krya på dig nu! ..och stackars Borzko ska jobba i morgon också, de är f*n inte kloka på hans jobb som sliter ut en av de trognaste medarbetare de har.. :-/

2007-06-01 @ 22:44:31
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Angela: Tack för din omtanke! Jag känner mig mycket bättre nu i dag! Har sovit hela åtta timmar i natt! Nu ska jag åka ut till landet över dagen snart! *Kram*

2007-06-02 @ 07:57:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Varsågod! ;-)

2007-06-02 @ 07:58:05
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack ska du ha! Jag mår mycket bättre i dag! Har, som jag skrev ovan, sovit hela åtta timmar i natt! Ja, Borzko jobbar i dag... Och hela nästa vecka... Ingen ledig dag där inte... Inte ens på Nationaldagen... Men, men, jag ska inte klaga på honom. Han får lite skylla sig själv faktiskt när han inte kan säga ifrån och säga nej.

2007-06-02 @ 07:59:40
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0