Dagens Dagbok - Fredagen den 15 juni 2007 - Första halvan av dagen.

Och även i morse så larmade mobilen klockan sju. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Alla de tre övriga familjemedlemmarna hade åkt till sina jobb. Borzko hade åkt iväg vid femtiden. Och Jimmy och Jenny hade åkt iväg vid sextiden. Jag åt frukost när jag var klar och läste lite nyheter i datorn under tiden. Sen så höll jag på och fixade lite här hemma en liten stund.

 

Vid halvtiotiden så gav jag mig iväg ut på en liten förmiddagspromenad. Jag gick lite runt omkring i Farsta i ungefär en timme. När jag gick i solen så var det rätt så varmt och skönt, men i skuggan så var det väldigt kyligt, och också en kall vind.

 

Kom hem vid halvelvatiden igen. Då satte jag mig och uppdaterade min dator med Internet Explorer 7.0 som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Höll på med lite allt möjligt i datorn, och höll också på och fixade med lite allt möjligt här hemma.

 

Vid ettiden sen så kom Jenny hem från jobbet. Hon hade jobbat ett pass mellan sju och tolv i dag. Vi tog bilen och stack då iväg en sväng för lite shopping. Först så åkte vi till Farsta Strands Pendeltågsstation för att köpa ett Sommarlovskort till Jenny. Det var närmsta stället från oss att köpa det på. 500:- kronor kostade det.

 

Sen så åkte vi till Farsta Centrum. Jenny köpte lite grejer där, men det skriver hon säkert om i sin egen blogg. Jag köpte mig en svart regn- och vind-jacka på H&M för 500:- kronor. Bild finns på den i ett tidigare inlägg. Glass blev det förstås för oss också.

 

Hemma igen vid halvtretiden. Resten av eftermiddagen sen så höll Jenny på och städade på sitt rum, förberedde packning inför Dreamhack-resan, och satt även vid datorn. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma, varvade med stunder vid datorn, och satt även ute och solade en liten stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0