Dagens Dagbok - Fredagen den 29 juni 2007 - Dagen.

Mobilen larmade klockan halvsju i morse. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen blev det som vanligt frukost och lite nyhetsläsning i datorn. Borzko gick upp halvåtta och genomgick sina morgonrutiner, och sen så åt han förstås frukost. Jimmy och Jenny hade båda åkt iväg strax efter sex i dag också. Gemensam frukost intog de på McDonalds, och sen skiljdes de åt för att båda jobba. Jimmy jobbade mellan sju och tre i dag, och Jenny skulle jobba mellan sju och två.

 

Borzko stack i väg med bilen vid halvnio. Vi hade besiktningstid klockan kvart i nio i Högdalen. Han var snabbt hemma igen. Bilen hade gått igenom och blivit godkänd. Men tre stycken påpekanden gjorde de, som vi kanske borde åtgärda innan nästa besiktning.

 

Borzko var bara hemma en liten stund. Sen så stack han iväg hem till sin Mamma. Han tog med våra två extrabord och våra tio hoppfällbara extrastolar, som vi har i källaren. Hans Mamma fyller sjuttio år på söndag, och i morgon så ska hon ha en liten fest, och därför så skulle hon låna grejerna.

 

Jag hade tänkt mig en promenad i dag också. Men precis som i går så hade jag absolut ingen lust alls. Inget regn i och för sig. Men grått, mörkt, ruggigt, blåsigt. Det såg mer ut som höst än som sommar när jag kikade ut för att bestämma mig hur jag skulle göra.

 

Och det blev en dag utan promenad i dag också. Först så höll jag på med en hel del här hemma. Jag pysslade, grejade, donade, och fixade med lite allt möjligt här hemma först. Sen efter det så blev det vardagsrumssoffan, och så varvade jag datorn med boken. Började med ännu en tunn, lättläst, och dokumentär pocketbok: "På liv och död" - Historien om Micke Dubois" av Gitte Nilsson & Niklas Bodell, och jag läste även ut boken efter en stund.

 

Höll sen på en stund och fotograferade av några gamla fotografier och bloggade. Höll sen på med en massa annat i datorn som vanligt, mycket bloggläsning och nyhetsläsning förstås. Började också på en ny bok: "När månen skiner" av Dean Koontz.

 

Borzko kom hem från sin Mamma vid halvtretiden. Sen så satt han också och läste en hel del i sin bok. Solen tittade även fram lite grann på eftermiddagen. Så jag flyttade ut en stund ut på uteplatsen med min bok.

 

Jenny jobbade över en timme till klockan tre, och Jimmy slutade klockan tre i dag, så han hämtade upp henne och så kom de båda hem vid halvfyratiden. Vi satt alla fyra och pratade en stund, och sen så åkte de två iväg och köpte McDonaldsmat i Sköndal till oss alla fyra. Sen så satt vi och åt tillsammans, och pratade en stund också. Och sen efter maten så duschade Jimmy och Jenny i tur och ordning och gjorde sig i ordning inför kvällen.


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Du är utmanad!
http://junitjej.blogg.se/1183144709_utmanad.html

2007-06-29 @ 21:21:23
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Okej! Jag ska kolla i din blogg strax! :-)

2007-06-29 @ 22:59:13
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0