Dagens Dagbok - Fredagen den 29 juni 2007 - Kvällen.

Efter maten så gjorde sig Jenny i ordning inför kvällen, och hon satt också lite vid datorn. Sen så åkte hon iväg med tunnelbanan vid sju-halvåttatiden. Hon skulle möta upp med några kompisar och sen vidare på en fest norr om stan.

 

Jimmy gjorde sig också i ordning inför kvällen. Sen så satt han med mig i köket en stund och hjälpte mig med några saker i datorn som jag ville ha hans support med. Vid halvniotiden sen så skjutsade jag honom hem till hans kompis Kristian i Högdalen. Sen så skulle de och några fler kompisar in till stan för att gå på krogen.

 

När jag skjutsade Jimmy, så gick Borzko en sväng till HemKöp i Centrum för att handla lite. Chips och glass till kvällen blev det, och också mjölk och yoghurt till i morgon.

 

Sen vid halvtiotiden så satte sig jag och Borzko uppe i vardagsrummet. Vi åt chips och glass. Jag drack Fun Light och Borzko öl. Och så tittade vi på en dvd-film. I dag blev det ännu en Wallander-film: "Blodsband". Den var bra som alla Wallander-filmer är.

 

Efter filmen så tittade Borzko på: "C.S.I." på Kanal 5. Själv så satte jag mig med datorn i knäet då istället. Efter "C.S.I." så läste Borzko i sin bok. Och då varvade jag datorn med min bok: "När månen skiner" av Dean Koontz.

 

Nu är klockan tolv. Vi blir väl uppe i någon timme till, innan vi går till sängs. Sen så ringer väl Jenny och väcker mig i natt när hon är på väg hem, och så går jag upp och möter upp med henne som vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0