Dagens Dagbok - Lördagen den 16 juni 2007 - Eftermiddagen & Kvällen.

Hela eftermiddagen sen så varvade jag lite olika saker. Jag höll på som vanligt och fixade med lite allt möjligt här hemma. Jag satt en hel del vid datorn, bloggade, läste bloggar, läste nyheter, och självklart så "snackade" jag med "ungarna" via MSN och Skype. Jag läste också en hel del i en ny bok: "Kärleksbarn" av Lotta Thell. Och så satt jag även också på den övre balkongen, där det är lä, och solade lite.

 

Huvudvärken ville absolut inte släppa tyvärr... Jätteont i huvudet hela dagen, ända från det att jag vaknade. Och trots Alvedon-intag så stannade huvudvärken kvar...

 

Borzko kom hem från jobbet vid fyratiden. Han duschade då förstås och gjorde sig i ordning. Funderade på om vi skulle gå ut och äta på restaurang nu när vi var "barnfria" och kanske gå på bio. Men med tanke på att jag hade huvudvärk, och att han gick upp kvart i fyra i morse och hade jobbat hela dagen, så beslöt vi oss för en mysig hemmakväll istället.

 

Varför ska man egentligen gå ut och äta och gå på bio för att barnen är borta? De är ju så stora så vi kan väl gå ut på sånt när vi vill! Det är ju faktiskt mysigare att ha en skön och lugn kväll för oss själva hemma! Så vi bestämde oss för det.

 

Middag åt vi vid femtiden. Eftersom vi planerade att äta en massa annat gott sen så åt vi bara lite lätt till middag. Sen till efterrätt så åt vi färska, goda, svenska, söta jordgubbar, och till det så hade vi gräddvaniljglass med krossad choklad.

 

Efter middagen så satte vi oss i eftermiddags/kvälls-solen på övre balkongen. Borzko läste i sin bok, och jag varvade datorn med min bok. Sen så satt vi där ända till klockan var halvåtta, men då gick solen ner bakom huset framför och det blev lite kyligt.

 

Vi flyttade in till vardagsrummet då. Borzko fortsatte att läsa i sin bok, och jag fortsatte att varva läsning i min bok, med chattande med Jenny i datorn. Vi dukade fram en massa gott att äta och dricka under kvällen också.

 

Klockan åtta sen så satte vi igång teven. Och så tittade och lyssnade vi på "Sommarkrysset" på TV4. Tänkte på hur lite jag egentligen tittar på teve. Jag har inte tittat en enda minut på teve sedan lördagskvällen i förra veckan. Men jag sitter ju desto mer framför datorskärmen? ;-)

 

Sen så satte vi igång en dvd-film. Det blev actionthrillern: "EXIT". (Länk till Lovefilm.) (Länk till Moviezine.) Den var bra tyckte vi båda två. Den var slut vid elvatiden. Efter filmen så blev det lite slötittande på teve för oss båda två, och så blir det väl resten av kvällen tills det är sängdags. Jag sitter ju som vanligt med datorn samtidigt också.

 

Och glöm inte att kolla in Jennys blogg. Hon har bloggat MASSOR från Dreamhack! ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0