Dagens Dagbok - Lördagen den 2 juni 2007 - Kvällen

Så småningom så flyttade jag upp till den övre balkongen istället. Solen stannar kvar längre där på kvällen. Jag varvade datorn med boken. Borzko satt i vardagsrummet och läste i sin bok. Satt kvar på balkongen till halvåttatiden, då hade solen försvunnit bakom huset framför, så då blev det lite för svalt för mig att sitta där.

 

Vid kvart i åtta så åkte jag iväg med bilen för att hämta upp Jenny på McDonalds, för hon fick sluta klockan åtta. Gullig som hon är så hade hon med sig en Solero Sundae ut till mig som tack för att jag kom och hämtade henne.

 

image365

image366


När vi kom hem så duschade Jenny och gjorde sig i ordning. Sen så stack hon iväg med tunnelbanan efter en timme ungefär. Hon skulle möta upp med några tjejkompisar, och sen så skulle de möta upp med Robin och hans kompisar, och åka på fest tillsammans. Och sen så ska hon sova hos Robin i natt.


 

image367


Borzko tittade såklart på fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark. Han tittade i sovrummet. Själv så satte jag mig i vardagsrummet vid halvtiotiden. Och så tittade jag på "Sommarkrysset" som jag hade spelat in tidigare på kvällen. Lite popcorn att äta till programmet blev det också.


 

image368


Efter fotbollsmatchen och Sommarkrysset så blev det lite allmänt slötittande på teve för oss båda. Och jag satt förstås också en hel del med datorn.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Låter som en bra lördag. Här hade vi vänner på besök och var 15st. Helt underbart!!/ahnna

2007-06-03 @ 11:21:15
Postat av: Sofia

Är kameran i din nya telefon nå bra? Funderar på den jag med.

2007-06-03 @ 12:30:25
URL: http://zoophiaa.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, här hade vi en bra lördag. Förstår att du tyckte att din var bra också om ni hade så många vänner på besök! :-D

2007-06-03 @ 17:06:08
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sofia: Ja, jag är verkligen jättenöjd med kameran i min nya mobil! Du får väl kolla in mina bilder! Alla bilder i bloggen på senare tid är tagna med mobilen!

2007-06-03 @ 17:07:10
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0