Dagens Dagbok - Lördagen den 23 juni 2007 - Dagen.

Vaknade vid halvsjutiden. Låg och drog mig i en timme till halvåtta, för jag ville inte gå upp och störa de övriga. Vid halvåttatiden så gick jag upp och gjorde mig i ordning. De övriga vaknade vartefter och sen så åt vi alla fem frukost vid niotiden.

 

Hade ju gärna velat ta en promenad efter frukosten, men det regnade ganska så rejält ute tyvärr. Så vi blev kvar inne allihopa. Jenny gick och la sig och sov igen efter frukosten. Vi andra satt och slappade. Vi hjälptes åt att lösa Melodikrysset på radio. Vi löste också korsord. Och så satt vi förstås och pratade.

 

Vid tolvtiden så blev det fika och lite lätt till lunch. Jenny gick upp ur sängen för andra gången då. Och sen så packade vi ihop våra grejer och så åkte jag, Borzko, och Jenny hemåt mot stan igen vid ettiden. Mamma och Pappa stannade kvar på landet.

 

Hemma vid tvåtiden. Vi packade upp våra grejer. Borzko stack sen iväg igen nästan på en gång. Han skulle till Råsunda och möta upp med en jobbarkompis. Och så skulle de se Hammarby spela en Cup-match mot ett lag från Färöarna

 

Jenny och jag satt och slöade vid våra datorer, hon i sitt rum, och jag uppe i vardagsrummet. Sen vid fyratiden så gick vi iväg en sväng till Centrum. Jenny ville äta McDonalds-mat till middag, men när vi kom till Centrum så var McDonalds stängt i dag. Burger King var också stängt, och eftersom Borzko hade bilen till matchen så kunde vi inte åka till McDonalds i Sköndal som har öppet jämt.

 

Då ville Jenny ha våfflor, så vi gick till HemKöp och köpte våffelmix och vaniljglass. Men när vi kom hem igen så ångrade hon sig! Så då gick vi bort till vår Pizzerian på vår gata och handlade middag istället!

 

Vi delade på en pizza, räkor på min halva, och salami på Jennys halva. Och så tog vi varsitt vitlöksbröd med ost till också.

 

Efter maten så satte vi oss båda två uppe i vardagsrummet med våra datorer. Vi höll på med allt möjligt i dem, och så satte även Jenny igång teven och slötittade på den lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0