Dagens Dagbok - Lördagen den 23 juni 2007 - Kvällen.

Jenny och jag satt där i vardagsrummet och slöade med våra datorer och lite slötittande på teve medans regnet öste ner utanför fönstren.

 

Borzko kom hem från fotbollsmatchen vid halvåttatiden. Då tog vi alla tre bilen för att åka och hyra en film. Jenny ville se filmen "Save the last dance" (nummer 1). De hade den inte här i Videobutiken i Farsta, så då tog vi en sväng till Videobutiken i Skarpnäck, men de hade den inte där heller. Då åkte vi tillbaka till Farsta igen, och så handlade vi chips och godis i Videobutiken här.

 

När vi kom hem igen så satte vi igång filmen "Save the last dance 2". Den hade vi hemma, för den köpte vi när vi var i Thailand. Vi hade tänkt se ettan först, och sen tvåan, men nu såg vi bara tvåan istället. Både jag och Jenny tyckte att den var jättebra, och Borzko tyckte att den var helt okej.

 

Vid elvatiden så var filmen slut. Jenny gick då ner till sitt rum. Borzko började att titta på en film på teve. Och jag satte mig vid datorn en stund igen. Nu ska jag läsa min bok strax istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0