Dagens Dagbok - Måndagen den 11 juni 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Bytte bara om, och sen så satte jag mig direkt på uteplatsen och solade. Läste lite i boken som jag håller på med också. Satt väl i någon timme ungefär. Sen efter det så gick jag in i lägenheten och fixade med lite allt möjligt här hemma ett tag. Efter det så satte jag mig i skuggan på nedre balkongen med datorn en stund.

 

Jenny kom hem vid kvart i fem. Hon hade jobbat i dag mellan sju och fyra. Hon duschade och gjorde sig i ordning, och sen när hon var klar så åt hon och jag middag tillsammans. Vi satt ute på vår lilla uteplats och åt, och sen så satt vi ett bra tag där ute och pratade och njöt av det sköna vädret.

 

Sen så ville Jenny gå till Centrum för att titta på en ny mobiltelefon så då gjorde vi det. Vi tittade runt på Phone House, OnOff, och TeknikMagasinet. Köpte sen en varsin glass medans vi gick runt och diskuterade hur hon skulle göra.

 

Men strax före sju så gick vi sen tillbaka till Phone House. Och så köpte hon sig en ny mobiltelefon. Det blev en LG KE970 Shine. Här är länk om ni vill kolla på den.

 

Kom hem igen strax efter sju. Jenny satt och höll på med sin nya mobil, och hon satt också lite vid datorn. Jag satt med min dator.

 

Vid åttatiden sen så stack hon iväg med tunnelbanan till Medborgarplatsen för att möta upp med Robin.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvniotiden. Han åt middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jenny ringde sen och sa att hon skulle iväg till Långsjön och grilla med några kompisar, och komma hem senare.

 

Jimmy hörde också av sig och sa att han skulle också bli sen. Han flyttar ju hem i kväll från sitt tillfälliga boende, och de höll på och städade där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0