Dagens Dagbok - Måndagen den 25 juni 2007 - Dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse som vanligt. Jag gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det gröt och fika till frukost som vanligt. Efter det så blev det en stund vid datorn.

 

Borzko har ju semester den här veckan så han var hemma. Han hade satt sin mobil på larm klockan åtta, så då gick han upp. Han genomgick sina morgonbestyr, och sen så åt han frukost.

 

Jimmy jobbar som vanligt den här veckan. Han hade gått upp klockan sex och åkt i väg för att jobba mellan sju och fyra som hans arbetstider är.

 

Jenny hade beställt väckning klockan nio, så då gick jag in och väckte henne. Hon låg och mornade sig en stund, och sen så gick hon upp och åt frukost, och gjorde sig i ordning.

 

Vid tiotiden sen så stack Jenny och jag iväg till Farstastrandsbadet. Vi försökte få Borzko med oss, men han hade ingen lust. Han ville hellre vara hemma och sätta igång med uppsättandet av vår nya köksfläkt.

 

Först så åkte Jenny och jag en snabb sväng till Centrum. Köpte där en bok som hon (och även jag) ville ha: "Brunst-kalendern" av Emma Hamberg. Sen så åkte vi till Farstastrandsbadet. Vädret var sen inte så bra som vi hade trott att det skulle vara... Varmt och skönt emellanåt, men sen så kom det stora mörka som inte ville flytta på sig.

 


image606


image607


Vi solade i alla fall lite, läste lite, pratade, köpte Kaffe Latte och glass. Men sen vid halvtolvtiden så tröttnade vi på molnen och så åkte vi hem. Vi parkerade bara bilen hemma och sen så gick vi iväg till Centrum.

 

Först så gick vi och tog en fika och åt lite lätt lunch. Vi delade på en baguette med skagenröra.

 


image608


Sen så blev det shopping, shopping, och shopping som gällde. Vad Jenny köpte kan ni se i hennes blogg. Och vad jag köpte kan ni se i mitt tidigare inlägg.

 

Vi kom hem vid halvtretiden. Borzko var då klar med uppsättandet av vår nya köksfläkt.

 


image609


Jenny satt vid datorn en stund, och sen så gjorde hon sig i ordning för att åka och jobba. Hon stack iväg vid fyratiden för att åka iväg och jobba ett pass mellan fem och elva.

 

Jag satte mig i solen på uteplatsen. Solade lite, och så läste jag i boken som jag håller på med. Borzko satt inomhus och läste i sin bok.

 

Jimmy ringde och sa att han skulle jobba över en timme, och sen så kom han hem vid halvsextiden. Då åt han, Borzko och jag middag tillsammans. Efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Tråkväder om man har ledigt..tydligen ska det vara mest så hela veckan :-(
Vi får sätta vårt hopp till den "utlovade" värmeböljan i nästa vecka va?! *kram'

2007-06-25 @ 21:08:45
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det har väl i och för sig varit rätt så bra i dag ändå. Och i morgon ska det väl bli hyfsat också. Men sen så skulle det visst bli dåligt... Jag hoppas verkligen på värmeböljan nästa vecka! ;-D *Kram*

2007-06-25 @ 21:11:39
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Förresten, skönt att höra att Borzko inte kör lastbil idag..chaufförerna verkar ha fått någon konstig noja idag om man får tro Aftonbladet..både krockar och avkörningar idag här i närheten av Stockholm! *kram*

2007-06-25 @ 21:57:06
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Angela

Mumsfilibabba, den baugetten hade jag kunnat sluka mol allena ;-)

2007-06-25 @ 22:09:12
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, solsting!? Eller regnskador!? Man vet inte aldrig... ;-D

2007-06-25 @ 22:15:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, man är väl lite grym som lägger ut matbilder förstås...

2007-06-25 @ 22:16:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Johanna

Hej! halkade in här på ett bananskal :P
men de där svarta leggingsarna med spets du köpte, har du nån aning om dom finns i vitt?

2007-06-26 @ 00:13:05
Postat av: Bim

---> Johanna: Hej, hej! Jag vet inte om leggingsarna från Cubus fanns i vitt. Men jag såg nästan likadana i vitt på Gina Tricot. Det vet jag, för jag sökte svart där.

2007-06-26 @ 00:15:19
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0