Dagens Dagbok - Måndagen den 25 juni 2007 - Kvällen.

Efter middagen så satte jag mig först en stund vid köksbordet och gjorde månadens tråkigaste uppgift: betalade räkningarna... Sen så satte jag mig på nedre balkongen och varvade datorn och boken.

 

Borzko och Jimmy åkte iväg med båda bilarna vid sjutiden. De skulle till Wash & Drive i Fagersjö och tvätta dem. Sen när de kom hem igen så höll de på och fixade lite med båda bilarna.

 

De stod sen länge ute på gatan och fixade med Jimmys bil. Och jag satt på nedre balkongen och njöt av den fina kvällen, och så datorn och boken förstås.

 

Vid niotiden så åkte jag iväg en sväng med Jimmy för han skulle till Statoil i Sköndal och köpa chips. För en gångs skull så köpte jag faktiskt inga...

 

Väl hemma igen så satt vi alla tre i köket. Jag och Jimmy med våra datorer, och Borzko läste i sin bok.

 

Sen vid kvart över tio så åkte Jimmy iväg igen. Han skulle hämta upp Jenny på jobbet när hon slutade. Jag hade tänkt att göra det, men han kände för att åka dit och hälsa på sina gamla jobbarkompisar.

 

Jenny och Jimmy kom hem vid halvtolvtiden. Sen så satt vi alla fyra vid köksbordet en stund. Borzko fortsatte att läsa, och vi andra tre satt vid våra datorer.

 

Nu är klockan tolv och Jimmy har precis gått och lagt sig. Jenny ska snart flytta in på sitt rum. Och jag ska bara blogga det här, och sen så ska jag byta ut datorn mot boken.


Kommentarer
Postat av: annebelle

Ja, usch, betala räkningarna är verkligen trist..

2007-06-26 @ 13:27:19
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, ett nödvändigt ont... :-/

2007-06-26 @ 14:31:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0