Dagens Dagbok - Onsdagen den 13 juni 2007 - Andra halvan av dagen.

När vi kom hem igen, vid halvfemtiden, så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Sen så åt vi tre middag vid femtiden. Satt ganska så länge sen och pratade.

 

När vi var klara så ville Jimmy bli klippt. Jag brukar ju göra det i vanliga fall, men i dag så var det Jenny som gjorde det. Hon körde en millimeter över hela huvudet, så nu är det verkligen kort! Men jag tycker att han blev jättefin! Här kommer två bilder när Jenny kör trimmern, och två bilder på Jimmy, före och efter. På vilken är han finast?

   


image448     image449


image447     image450


Sen så satt vi alla tre vid våra datorer ett tag. Jag och Jenny bloggade lite, och Jimmy höll på med lite allt möjligt. Kolla gärna in Jennys blogg i dag. Hon har bloggat tre inlägg, och lagt in nio fotografier i dag.

 

Vid strax före åtta så stack Jenny iväg. Hon skulle möta upp med några kompisar för att åka till Djurgården och grilla, och sen så skulle de vidare hem till någon.

 

Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Han åt middag, sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jimmy stack iväg med bilen vid halvniotiden. Han skulle hämta upp sin kompis Kristian på jobbet när han slutade klockan kvart i nio. Sen så skulle de hem till Kristian, som numera bor i Högdalen.

 

Jag satt sen med datorn större delen av kvällen. Och så åt jag jordgubbar igen. Med Arlas milda lättsockrade lättyoghurt med vaniljsmak. Så gott!


   

image451


Första gången som jag köpte jordgubbar på Torget i dag så kostade de tio kronor litern, och när jag handlade den andra gången så kostade de två liter för femton kronor. För svenska jordgubbar! Inte vet jag om de verkligen ÄR svenska, det har ju stått om mygel i tidningarna. Men de var i alla fall lagom stora, härligt röda, och underbart söta och goda!


Kommentarer
Postat av: gunilla

Fräscht med rakat till sommarn!

2007-06-14 @ 10:28:39
Postat av: Natalie

Faster gillar rakat! ;)

2007-06-14 @ 12:40:56
Postat av: Bim

---> Gunilla: Ja, det tycker jag också! ;-D

2007-06-14 @ 14:55:09
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Natalie: Okej! Vi ska väl försöka övertala din bror att göra likadant också! ;-D

2007-06-14 @ 14:55:39
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0