Dagens Dagbok - Onsdagen den 13 juni 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag vet att många tycker jag är lite konstig som ställer alarmet och går upp så tidigt när jag är ledig. Men jag mår bäst när jag har mina rutiner, och när jag sover så mycket som är lagom för mig. Jag mår som bäst när jag sover i sex timmar. Så när jag jobbar är jag ju tvungen att gå upp halvfem, och då lägger jag mig halvelva. När jag är ledig så brukar jag oftast att gå och lägga mig klockan ett, och så går jag upp klockan sju.

 

Jag gick alltså upp klockan sju, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost förstås, och under tiden så läste jag nyheterna i datorn. Borzko hade gått upp halvfem och åkt till jobbet. Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt till jobbet. Och även Jenny jobbade. Hon hade fått skjuts av Jimmy till jobbet i dag, för hon jobbade mellan sju och tolv.

 

Halvsoligt, halvmolnigt, ganska så blåsigt, cirka arton grader varmt. Så det var ju ingen dag för att åka och lägga sig vid badet. Jag gav mig ut på en promenad istället. Klockan nio så gav jag mig iväg. I dag så gick jag det varvet som jag ofta går, och som tar ganska så precis en timme. Bort till Hökarängen, tillbaka mot Farsta, förbi Hökarängsbadet, och så hem igen.

 

Fast istället för hem, så gick jag en sväng till Centrum. Där var jag på Torget och handlade. Det blev fyra paprikor, två gurkor, fyra tomater, tre röda äpplen, tre gröna äpplen, sex bananer, sex clementiner, och så två liter svenska jordgubbar. Nittio kronor gick alltihopa på.

 


image444


När jag kom hem igen så höll jag på som vanligt och fixade med lite allt möjligt här hemma under ett par timmar. Varvade med lite stunder vid datorn också.

 

Vid ettiden så kom Jenny hem från jobbet. Vi åt lite lunch tillsammans då. För mig blev det jordgubbar och lättvaniljyoghurt. Sen så duschade hon och gjorde sig i ordning.

 

Sen vid strax efter klockan två så gick vi båda två iväg till Centrum. Först och främst så skulle vi till Nordea för att fixa en ny legitimation till Jenny. När vi kom till Centrum så fick vi gå hem igen, för vi hade glömt Jennys pass hemma. När vi kom tillbaka till Centrum igen så gick vi till fotoautomaten där Jenny tog kort. Gick sen och tog en nummerlapp och det var många före oss, så vi gick till McDonalds och köpte varsin glass så länge, eller jag tog en Kaffe Cool. Och sen så satt vi och väntade länge.

 

Jimmy fick sluta en timme tidigare på jobbet i dag för det var så lite att göra, så han kom till Centrum direkt och mötte upp med oss på Banken. När vi äntligen var klara där så gick vi vidare för Jenny skulle köpa lite annat. Hon köpte sig ett Headset till datorn på TeknikMagasinet. Och så köpte hon sig ett lås till sin bärbara dator. Hon ska ha båda när hon ska till Dreamhack i Jönköping på lördag.

 

Sen så var vi på HemKöp och köpte lite matvaror, och så var vi på Torget och köpte två liter jordgubbar till.

Så här ser Jimmys Outfit ut på jobbet nu på sommaren! ;-D


image445


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vill du se fina bilder? Kolla här:
http://junitjej.blogg.se/1181755499_bilder_frn_igr.html

2007-06-13 @ 19:50:23
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jag har kollat in dem nu! :-)

2007-06-13 @ 20:17:18
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Emma Journalen

Gott det såg ut med jordgubbar. Vart jättesugen. :)

2007-06-13 @ 20:40:07
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Bim

---> Emma Journalen: Det var jättegott! Och jag ska strax äta lite till! ;-D

2007-06-13 @ 20:42:59
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Nilla

Ja vad får jag se här då...jo hur goda jordgubbar somhelst :)
Mad mysigt att handla på torget, det brukar vara så gott när man får plocka själv ute blad alla goda fruker och grönsaker.
Föresten, vad skönt att ha semester nu.
Ha en fortsatt skön kväll.
Nilla

2007-06-13 @ 20:43:06
URL: http://www.frutteline.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nilla: Ja, jordgubbarna var jättegoda! Jag satte i mig en hel liter till lunch, och strax så ska jag äta lite till! Jag gillar vårt Torg. Fräsch, och trevliga människor som jobbar där. Ja, det är underbart med sommarlov! Ha en fortsatt skön kväll du också!

2007-06-13 @ 20:45:31
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Din frukt och grönsaksbild var fantastiskt vacker!

2007-06-13 @ 21:20:34
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack ska du ha! Tyckte själv att den blev rätt så lyckad! ;-D

2007-06-13 @ 21:21:46
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0