Dagens Dagbok - Onsdagen den 20 juni 2007 - Kvällen.

Jag fortsatte att sitta på balkongen, varvade datorn och boken. Jimmy kom ut en stund dit med sin dator också. Vi satt där till halvåttatiden.

 

Sen vid kvart i åtta så åkte vi iväg i Jimmys bil. Åkte till Västberga och hämtade upp Jenny på jobbet när hon slutade klockan åtta. Hemma igen vid kvart över åtta.

 

Borzko hade kommit hem från jobbet vid kvart i åtta. Han hade duschat och gjort sig i ordning. Och när vi kom hem så åt han precis middag. Vi satt alla vid köksbordet en stund och pratade.

 

Sen så fixade Jenny och jag i ordning ostdipperna och så flyttade vi upp till vardagsrummet och genomförde vårt lilla test. Jimmy var också med oss på testandet, men Borzko valde att stå över. Tacochips hade vi till dipperna.

 
Jimmy flyttade sen ner i sitt rum och satt vid datorn en stund. Borzko gick och la sig vid halvtiotiden, han ska upp halvfyra i morgon. Jimmy gick och la sig vid halvelvatiden, tröttheten sitter väl fortfarande i sen Dreamhack. Jenny gick och la sig vid elvatiden, och det är väl samma för henne med tröttheten.  


Själv så är jag pigg som vanligt. Men jag har ju varit ledig nu i åtta dagar, så jag är ju utvilad till skillnad mot de andra tre i familjen. Jag blir väl sittande här med datorn och boken som vanligt till ettiden.


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Jag önskar dig en skön midsommarhelg!!!

2007-06-21 @ 12:27:41
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Tack det samma! :-D

2007-06-21 @ 16:49:24
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0