Dagens Dagbok - Onsdagen den 27 juni 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid femtiden sen så satte sig både Jimmy och jag en stund uppe i vardagsrummet med våra datorer. Jimmy satt även och slökollade lite på teve. Jag läste ut boken som jag har hållit på med ett bra tag nu: "Snabba Cash" av Jens Lapidus. Sen så började jag på en ny bok: "Såld" av Natasja T. och Vera Efron.

 

Vid strax efter sju så åkte Jimmy iväg. Han skulle träffa tre stycken kompisar och så skulle de till Heron City och se "Die Hard 4.0"

 

Jag satt en stund med datorn, och så kollade jag på den extra halvtimmen efter "Allsång på Skansen" som finns på Internet.

 

Efter det så satt jag och läste en hel del i den nya boken. Jag satt för mig själv och festade på glass och popcorn också.

 

Vid halvtiotiden så kom Borzko och Jenny hem från fotbollsmatchen. Glada var de eftersom Bajen vann med 3-1 över Göteborg. Borzko var torr, han och hans kompisar hade plats under tak. Men Jenny var rätt så blöt... Hon och hennes kompis hade plats utan tak...

 

Satt och pratade en stund, och sen så gick Jenny in på rummet och la sig för att kolla på teve. Hon skulle sova tidigt i kväll. Hon somnade sent i går, började jobba tidigt i dag, och det gör hon även i morgon.

 

Borzko satte sig och tittade på teve sen resten av kvällen. Och jag kommer väl att varva datorn och boken resten av kvällen som vanligt. Jimmy kommer väl hem vid halvtolvtiden skulle jag tro.

 

I dag har det varit en fruktansvärt tråkig dag här vädermässigt... Det har vräkt ner regn precis hela dagen... Från jag vaknade i morse, och fortfarande... Mörkt, grått, och ruggigt har det också varit... Blä...


Kommentarer
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Samma trista väder här, har inte varit uppehåll en sekund ens...

2007-06-28 @ 00:27:31
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Emilie

Hur är boken "Såld"? Ska börja läsa den snart..

2007-06-28 @ 01:32:04
URL: http://emiliees.blogg.se
Postat av: Angela

Säger detsamma, bläää!

2007-06-28 @ 08:13:45
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> En Södertäljebos Liv II: Nej, fy, vilken dag det var i går... I dag så regnar det i alla fall inte här. Men det ser grått och tråkigt ut ute, och bara femton grader...

2007-06-28 @ 08:35:40
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Emelie: Jag tycker att boken är jättebra, men väldigt, väldigt otäck och detaljerad om det hon har varit med om...

2007-06-28 @ 08:36:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, fy fan vilken dag... :-(

2007-06-28 @ 08:37:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Emma Journalen

Jag måste bara säga, att jag älskar att läsa sin
dagbok. Igår ville jag inte sluta läsa så jag satte mig och plöjde igenom hela november och december 2005, haha. Du skriver så mysigt på nåt sätt. :)

2007-06-28 @ 09:25:07
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Bim

---> Emma Journalen: Tack så jättemycket för din kommentar! Du vet inte hur glad jag blev! :-) Jag kikade in lite hos dig nu, och såg att du avskyr ju folk som skriver "3 meter rader av lång text"! Hur stämmer det överens när du gillar min blogg!? ;-D Jag försöker att inte göra dagboken alltför detaljerad, men det går bara inte! Orden bara kommer ut så där mycket! ;-) Fast det är ju därför som jag delar upp mina inlägg mycket mer nu, och har fler kategorier, för då kan man ju välja bort alltför mycket ordbajseri. Kul att du läste alla mina gamla inlägg också! Hoppas du stannar kvar som läsare. Och tack en gång för att du kommenterade så snällt! :-)

2007-06-28 @ 09:35:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Emma Journalen

Haha.. jo det är sant. Jag gillar inte det. Men jag tänker nog mest på när man skriver 140 rader utan en enda radbrytning. Det är väl därför jag älskar att läsa din dagbok, den är ju korrekt skriven. Lagom med radbrytningar, och intressant uppbyggd. :) Jag läser jämt din blogg, och har inga planer på att sluta. Ha en bra dag. :)

2007-06-28 @ 09:46:32
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Bim

---> Emma Journalen: Hahaha! Där håller jag definitivt med dig! Jag avskyr när det är långa stycken! Både i bloggar och i böcker. Jag tycker att det blir så jobbigt att läsa då. Jag försöker alltid att göra ganska så korta stycken. Tack igen för ditt beröm. Kul att det finns de som gillar det man gör! Ha en bra dag du också. Själv så ska jag till IKEA om ett par timmar. Bilder kommer säkert i kväll! ;-)

2007-06-28 @ 09:50:48
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0