Dagens Dagbok - Onsdagen den 27 juni 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också, precis som nästan alltid när jag är ledig. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost med gröt och kaffe vid åttatiden, och så lite nyhetsläsning i datorn under tiden.

 

Borzko gick upp vid åttatiden, och genomgick sen sina morgonbestyr. Sen så åt han frukost när han var klar.

 

Jenny och Jimmy hade båda gått upp klockan sex, sen så hade de tillsammans åkt till McDonalds i Västberga, och så åt de frukost där båda två. Jimmy åkte sen vidare till sitt jobb på Hägerstens Brädgård, för att jobba som vanligt mellan sju och fyra. Och Jenny skulle jobba på McDonalds mellan sju och fyra också i dag.

 

Strax före nio så gick jag iväg till Centrum. Jag ville vara prick nio vid Apoteket när de öppnar. För har man recept, och kommer senare, så kan man få vänta i upp till en timme där... Det var bara tre personer före mig, så mitt ärende gick på några minuter. Jag fick ut mina minipiller, och så köpte jag ett par andra saker.

 

Gick sen till Pressbyrån och köpte en ny åkremsa till tunnelbanan. Sen så gick jag till Åhléns för bokinköp. Och slutligen så gick jag och tittade lite på Bokia. Fotografier på mina inköp finns i ett separat blogginlägg.

 

Hemma igen strax efter tio. Borzko var iväg en sväng med bilen när jag kom hem. Han åkte till en byggmarknad för att köpa myggnät. Jenny vill ha det i sitt fönster. Hon vill gärna ha fönstret öppet på nätterna, men tycker inte om när det kommer in småkryp. Sen hade han ju tänkt att sätta upp det under dagen, men eftersom regnet öste ner precis hela dagen så blev det inget av med det.

 

Sen så hade både Borzko och jag en riktig slö- och slappardag. Borzko satt nästan hela dagen och läste i en bok av Liza Marklund: "Prime Time". Jag läste också en hel del i min bok: "Snabba Cash" av Jens Lapidus. Och så satt jag givetvis också en hel del med datorn. Lunch och fika och pratstunder blev det ju förstås under dagen också.

 

Vid kvart i fyra så åkte Borzko iväg för att hämta upp Jenny på jobbet. Sen så skulle de äta middag på McDonalds, och efter det så skulle de möta upp en av Jennys kompisar. Och så skulle de alla gå på fotbollsmatch på Söderstadion mellan Hammarby och Göteborg. Borzko har ju säsongskort, så han ser ju alla Bajens hemmamatcher, tillsammans med några av hans kompisar. Jenny går med någon gång ibland.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid strax efter fyra. Vi två åt middag tillsammans då. Återigen så blev det hämtmat från Pizzerian. Jimmy åt pizza, och jag åt en pastasallad med räkor, men utan bröd och dressing. Efter maten sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Låter som du har goa dagar!!Själv har jag shoppat och varit på apoteket(bara 45min fick jag vänta)/Ahnna

2007-06-27 @ 18:41:30
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, det är sköna och slappa dagar. Fast tråkigt när det har regnat precis hela dagen... :-( Jaså!? Bara 45 minuter på apoteket!? Här brukar man får vänta en timme! Men nu är jag ju ledig, och om man är där när de öppnar så funkar det bra.

2007-06-27 @ 18:48:10
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Hos oss tar det lång tid på apotektet också, många äldre bor ju i Ulricehamn. Men men jag hittade en massa annat att köpa också./ahnna

2007-06-27 @ 18:56:55
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, det finns mycket bra att handla på Apoteket nuförtiden. Det är bara det som är på recept som tar lång tid här. Övriga varor är i en särskild shop och där går det fort.

2007-06-27 @ 18:59:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Skönt att det är tak på Söderstadions läktare annars hade det blivit väl vått ikväll...Fredde och Patrik är förstås också där! :-D

2007-06-27 @ 20:30:38
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, där Borzko står så är det ju tak. Men platserna där var slutsålda, så Jenny och hennes kompis står någon annanstans där det tyvärr inte finns tak... :-(

2007-06-27 @ 20:35:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Trist.. :-(

2007-06-27 @ 22:05:06
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Snurran

får se om det blir någon uppdatering på Passagen idag, det verkar väldigt seeegt där
:-(

2007-06-27 @ 22:06:10
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, egentligen inte. Jenny var så nöjd och glad när hon kom hem! :-)

2007-06-27 @ 22:10:22
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag har märkt att det är otroligt segt på Passagen... :-(

2007-06-27 @ 22:10:58
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0