Dagens Dagbok - Onsdagen den 6 juni 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse, som nästan alltid på mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Ingen var hemma mer än jag. Jimmy bor ju fortfarande borta, och gör så i en vecka till. Jenny sov hos sin pojkvän Robin i natt. Borzko hade gått upp klockan halvfem och åkt iväg för att jobba extra i dag.

 

Jag höll på och fixade lite här hemma, och packade också ner badgrejer. Jenny kom hem med tunnelbanan vid niotiden. Hon kom bara hem för att hämta badgrejer. Vi två åt frukost tillsammans och hann med en kort pratstund. Sen så stack hon iväg igen vid tiotiden. Hon skulle ut till Djurgården och hyra trampbåtar tillsammans med Robin, några av hans killkompisar, och några av sina tjejkompisar.

 

Jag gav mig också iväg vid tiotiden. Farstastrandsbadet för första gången den här sommaren blev det för mig. Jag låg där och solade i cirka två timmar. Sen så vågade jag inte ligga mer där, jag vill ju inte se ut som en skär gris på jobbet i morgon. Jag badade ingenting, kände faktiskt inte ens på vattnet. Läste gjorde jag i en ny bok: "Maskrosungen" av Sandra Gustafsson. Köpte mig en Caffe Latte och en Solero-glass gjorde jag också.


 

image387


Vid halvettiden så gav jag mig iväg hemåt. Gick sen direkt till Centrum. Handlade två flaskor solskyddsmedel, en fickspegel, och en korsordstidning. En glass till blev det också, en Top Hat den här gången. När jag kom hem sen så satte jag mig i skuggan på uteplatsen. Satt och läste min bok, och läste också ut den så småningom.

 

Började sen direkt på en ny bok: "9 ½ månad" av Annika Lantz. Sen så satt jag hela eftermiddagen och njöt av den underbara dagen. Men jag satt i skuggan resten av dagen. När det är så varmt att det är skönt i skuggan också, då är det underbart tycker jag.


Kommentarer
Postat av: Niclas

Du ser ut att ha haft en skön dag du med... jag ser ut som en skär gris.... skratt

2007-06-06 @ 19:46:44
URL: http://blogg.aftonbladet.se/14811/
Postat av: Bim

---> Niclas: Ja, jag vågade inte ligga så länge i solen. Trodde att jag hade solskyddsfaktor hemma, men det hade jag inte. Och solarie-bränna skyddar ju inte på samma sätt. Så jag var bara cirka två timmar på badet, och resten av dagen har jag hållit mig under parasollet på vår uteplats. Men nu har jag shoppat nya solskyddsfaktorflaskor!

2007-06-06 @ 19:49:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Kanon väder idag och jag somnade ute har bränt mig mycket..röd som en kräfta..../ahnna

2007-06-06 @ 20:48:54
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ojdå! Stackars dig! Du lär nog få svårt att sova i natt då!

2007-06-06 @ 20:55:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Nilla

ojj vilken mysig dag du har haft...
Jag har solat och skvätt kallt vatten på mig under hela dan...Putte har städat garaget och min mamma har fixat våra rabatter....kan man ha det bättre???
Nu njuter jag för fullt, sitter med den bärbara datorn på altanen.
Må så gott...
Kram Nilla

2007-06-06 @ 21:46:24
URL: http://www.frutteline.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nilla: Ja, det har varit en underbar dag! Och jag sitter också nu med min bärbara dator på vår nedre balkong! Så himla skönt!!! *Kram*

2007-06-06 @ 21:48:17
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0