Dagens Dagbok - Söndagen den 10 juni 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid fyratiden så kom Jenny hem från jobbet. Hon duschade och gjorde sig i ordning. Sen så åt vi två middag tillsammans. Vi satt på uteplatsen i skuggan från parasollet. Satt sen länge efter maten och pratade och njöt av vädret.

   

Vid sextiden sen så stack Jenny iväg mot tunnelbanan. Hon skulle åka och möta upp med ett gäng tjejkompisar, och sen så skulle de någonstans till någon sjö där de skulle grilla och bada.

 


image422


Jag satte mig då på den nedre balkongen. Delade min tid mellan datorn och boken och njöt förstås av den helt underbara kvällen. Läste ut boken så småningom också, och bloggade en recension på den.

 

Började sen på en ny bok: "TV-Huset" av Sofia Karlsson. Och så varvade jag den boken med datorn istället.

 

Borzko kom hem från sin Mamma vid halvtiotiden. Jenny lär väl förmodligen komma hem med sista tunnelbanan, som kommer vid ettiden natten mot vardagar. Och Jimmy sover sista natten i sitt tillfälliga boende i natt.

 

Nu är klockan snart tio, och jag sitter fortfarande ute på nedre balkongen. Det är en underbar kväll, men det börjar att komma lite mörka moln nu. Kanske att det kommer en skur under kvällen och natten, precis som det gjorde i går natt och i morse. Men det är fortfarande varmt och skönt ute, termometern visar 20,5 grader nu.

(Uppdaterad klockan 22:00)

Nu regnar det här... Stackars Jenny som är vid någon strand och grillar och badar... :-/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0