Dagens Dagbok - Söndagen den 24 juni 2007 - Dagen.

I morse larmade mobilen klockan sju som vanligt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonbestyr. Och sen när han var klar så åt vi frukost tillsammans. Satt sen och pratade en stund.

 

Sen så satte vi gång med att göra veckostädningen tillsammans. Det blev det vanliga som vi nästan alltid gör: bytte lakan i alla sängar, bytte alla handdukar, tvättade lakan, tvättade handdukar, tvättade kläder, strök kläder, dammsög, torkade golven, putsade speglar och glasytor, skurade av lilla toaletten och stora badrummet, och så lite allmänt fixande, plockande, grejande, pulande, och donande här hemma, med lite allt möjligt och omöjligt.

 

Jenny gick upp vid tiotiden. Hon duschade, gjorde sig i ordning, och åt frukost. En liten datorstund hann hon också med innan hon stack iväg till stan vid halvtolvtiden. Hon skulle möta upp Robin i stan vid tolvtiden, och sen så skulle de shoppa kläder.

 

Lite lunch blev det för Borzko och mig vid tolvtiden. En liten datorstund blev det för mig också. Sen så åkte vi båda iväg till Willys i Länna för att handla. I dag blev det tio fulla plastkassar, och på kvittot så stod det 1.216:- kronor... Men det var länge sedan vi storhandlade, så det var väldigt tomt i alla skåp hemma.

 

Väl hemma igen så plockade vi upp allt i frys, kyl, skafferi och det mesta den här gången skulle faktiskt in i städskåpet. Sen så blev det en fika. Efter det så åkte Borzko iväg en sväng med bilen och tankade den och kollade olja, vatten, luft med mera.

 

Vid tvåtiden så kom solen till vår lilla uteplats. Jag bytte om till korta shorts och bikiniöverdel, och så satte jag mig där och solade. Borzko satte sig i parasollskuggan och läste i sin bok. Jag varvade solning och läsning.

 

Sen vid femtiden så åt vi två middag tillsammans. Jenny var kvar i stan med Robin, och Jimmy var fortfarande i Norrtälje. Som så många gånger förr så blev det vår lilla lokala pizzeria på gatan som fick stå för maten. I dag så åt vi båda två sallad. Jag åt en pastasallad med räkor som jag oftast gör. Men i dag så hoppade jag över vitlöksdressingen och pizzadegsbrödet.

 

Efter maten så åkte Borzko iväg med sin lastbil. Han tog med sig den hem i fredags för att komma fortare ut till Landet. Men nu så skulle han lämna igen den, för han har ju semester i nästa vecka.

 

Jag flyttade in på nedre balkongen och så satte jag mig i soffan med datorn i knäet. Bloggning, bloggläsning, och nyhetsläsning blev det.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jasså, han har semester den här veckan. Ska ni göra något speciellt då eller är ni hemma och slappar? *kram*

2007-06-24 @ 21:47:42
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, men Borzko har bara en vecka nu. Sen så jobbar han ett par veckor igen, och sen så har han två veckor till. Vi ska inte göra något speciellt. Bara vara hemma och slappa. Jimmy och Jenny jobbar. *Kram*

2007-06-24 @ 21:50:12
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0