Dagens Dagbok - Söndagen den 24 juni 2007 - Kvällen.

Så småningom så flyttade jag upp till den övre balkongen. Satt där och njöt av kvällssolen. Lyssnade på "Sommar"-programmet i P1 i datorn. Först så lyssnade jag på Ulf Lundell från i går, och sen så lyssnade jag på Mark Levengood från i dag.

 

När Borzko kom hem från sitt lastbilslämnande så satte han sig också på balkongen. Han läste ut boken som han har hållit på med ett tag.

 

Jenny ringde och sa att hon var på väg från Robin, och skulle möta upp med sina tjejkompisar för att grilla vid Långsjön, och hon skulle komma hem senare.

 

Jimmy kom hem från sitt Midsommarfirande i Norrtälje. Vid åttatiden kom han hem. Han packade upp sina grejer. Sen efter det så hjälptes han och Borzko åt med att sätta in hans baslåda i bilen. Han hade den i sin förra bil, Nissan Primera, men sen han sålde den bilen och köpte sin Volkswagen Polo, så har han inte haft baslådan. Men nu ville han ha den igen. De höll på ända till halvelva, men tyvärr så fick de inte den att fungera. De får fortsätta igen i morgon.

 

Jag satt kvar på den övre balkongen i den underbara kvällen. Jag lyssnade klart på Sommarprogrammen, och sen så blev det bloggläsning och nyhetsläsning som vanligt. Jag satt ända till halvelva innan jag gick in.

 

När Jimmy och Borzko kom in från bilen, och jag från balkongen, vid halvelva, så satte vi oss i vardagsrummet. Jag satt med datorn, Jimmy satt med datorn, och Borzko läste Aftonbladets pappersupplaga.

 

Sen så gick Jimmy och la sig vid elvatiden. Han ska ju upp klockan sex i morgon för att jobba. Borzko ska ju inte jobba i morgon, han har ju semester i nästa vecka, men han kände sig lite trött, så han gick och la sig vid halvtolvtiden.

 

Jag sitter här och väntar på att Jenny ska komma hem. Hon är på väg från Långsjön nu. Hon kommer hem till Farsta vid halvettiden. Hon ringer mig när hon kommer till Farsta, och antingen så pratar vi i telefon medans hon går hem, eller så går jag och möter upp med henne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0