Dagens Dagbok - Tisdagen den 12 juni 2007 - Del 1 av 2.

Åkte hem direkt efter jobbet. Sen så mötte jag upp med Jenny när hon kom hem. Och så blev det Centrum och Shopping.

 

Eller först så blev det ett besök på Nordea. Jenny spärrade sitt gamla bankkort, och så ordnade vi ett nytt bankkort till henne. Hennes kort försvann ju i fredags. (Läs här). Jag skrev en reklamation om mina pengar som försvann i Bankomaten i går. (Läs här).

 

Efter det så gick vi till Stadium för att leta efter en ny bikini till mig. Jag brukar köpa en ny bikini till varje sommar. Och i många år nu så har jag köpt nästan exakt likadana svarta varje år. Men nu så blev det faktiskt en svart/vit-randig med dödskallar på! Jätteläcker tycker jag att den var!

 

Sen så gick vi till Teknikmagasinet där jag köpte mig ett par nya hörlurar till min mobil. Jag gillar inte de lurarna som hörde till mobilen. Jag har så små hål i mina öron, så jag hade svårt att få dem att sitta kvar.

 

Efter det så var vi på Hemtex. De hade halva priset på allt där. Och vi har länge tänkt att köpa nya, rejäla, fina badlakan, så då blev det det i dag. Fyra stora badlakan i olika färger till hela familjen, och så två mindre handdukar till Jenny och mig som hårhanddukar.

 

Torget fick också ett besök, och där köpte vi två röda pelargoner att ha på vår uteplats. De andra rosa blommorna som vi har haft ett tag, de var inte så värst fina längre...

 

Jenny shoppade sig ett par shorts. (Se bilder på dem här). (Bilder på mina inköp finns här).

 

Eftersom man ju måste fira att det är Skolavslutning, så blev det också hela två glassar i Centrum i dag! En kulglass och en mjukglass.

 

Sen så gick vi hem. Vi satte oss båda två vid köksbordet då med våra datorer. Fotografering av inköpen, bloggning, och lite annat höll vi då på med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0