Dagens Dagbok - Tisdagen den 26 juni 2007 - Andra halvan av dagen.

Kom hem igen från Centrum vid halvtretiden. Jenny duschade och gjorde sig i ordning, och sedan så satt hon mest vid datorn. Borzko satt i köket och läste i sin bok. Jag satte mig i solen på vår lilla uteplats, och så solade jag, och läste i min bok.

 

Vid kvart över fyra så kom Jimmy hem från jobbet. Han duschade och gjorde sig i ordning, och sen så åkte vi alla fyra iväg vid kvart i fem.

 

Vi åkte hem till Borzkos Mamma, Dragica, i Hallunda. Borzkos syster, Natalie, hennes man Tihomir, och deras dotter, Tina, är här i Sverige och hälsar på och bor där i ett par veckor.

 

Borzkos syster, Natalie, är född här i Sverige, men hon flyttade ner till Kroatien för elva år sen. Hon är tolv år yngre än Borzko, 38 år. Och nu är hon gift med Tihomir, och har Tina som är lite drygt tre år gammal. Nu är de alla tre här på semester och bor hos Natalies och Borzkos Mamma, Dragica, i Hallunda.

 

Vi åt middag och satt och pratade i köket. Sen så flyttade vi in i vardagsrummet och fikade och pratade ännu mer. Mellan åtta och nio sen så tittade vi på Allsång på Skansen på teven. Och sen vid halvtiotiden så åkte vi hem till Farsta igen.

 

När vi kom hem vid tiotiden så släppte bara Jimmy och Jenny av mig och Borzko. Sen så stack de iväg till Flatenbadet med Jimmys bil. Ett helt gäng av Jennys kompisar skulle dit och grilla och bada, så Jimmy hängde också med för att träffa dem.

 

Borzko satte sig och tittade på teve när vi kom hem. Och själv så satte jag mig vid datorn. Jag vet inte när Jimmy och Jenny har tänkt att komma hem, men Jenny ska upp klockan fem i morgon bitti, och Jimmy ska upp klockan sex, så jag antar att det inte blir alltför sent...

 

Här är tre bilder från kvällen:

(Från vänster till höger: Tihomir, Borzko, Dragica, Tina, Natalie, Jag, Jimmy.) (Jenny fotograferar.)


image612


image613


image614


Kommentarer
Postat av: Angela

En sådan lite sötnos hon är den lilla!

2007-06-27 @ 12:48:10
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, riktigt söt faktiskt! :-)

2007-06-27 @ 14:14:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0