Dagens Dagbok - Torsdagen den 21 juni 2007 - Andra halvan av dagen.

Efter middagen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt, och så varvade jag lite med stunder vid datorn. Jimmy packade ner grejer inför helgen, och sen så satt han vid datorn.

 

Vid kvart över fem sen så stack Jimmy iväg. Han skulle först hämta upp en kompis, sen så skulle de två åka till en annan kompis föräldrars landställe utanför Norrtälje, där tre stycken kompisar redan var. Så fem stycken skulle de vara där uppe och fira Midsommar-helgen. På söndag kväll kommer Jimmy hem igen.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sextiden i dag. Han duschade och gjorde sig i ordning, och sen så åt han middag. Sen så satt vi väldigt länge, cirka två timmar, vid köksbordet och pratade och pratade. Väldigt skönt och behövligt. Ibland så känns det som om vi aldrig hinner med att prata med varandra i fred.

 

Vid kvart i nio så satte jag mig i bilen och åkte iväg till Västberga för att hämta upp Jenny. Vi var hemma vid kvart över nio igen.

 

Borzko gick och la sig för att sova vid halvtiotiden. Han ska upp klockan fyra i morgon bitti, som vanligt... för att jobba extra, som vanligt... trots att det är Midsommarafton, som vanligt... Men sen så har han i alla fall semester i nästa vecka!

 

Jenny och jag satt vid våra datorer sen. Hon gick sen och la sig tidigt, redan vid elvatiden. Jag ska nu blogga det här, sen ska jag blogga dagens EFIT-bilder, och sen så ska jag läsa i min bok resten av kvällen tills det är sängdags för mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0