Dagens Dagbok - Torsdagen den 21 juni 2007 - Första halvan av dagen.

I morse ringde mobilen redan klockan halvsju. Jag gick upp en halvtimme tidigare eftersom jag ville ha gott om tid på mig när jag skulle iväg. Jag duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko hade gått upp halvfyra och åkt till jobbet. Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt till jobbet. Jenny vaknade vid halvåttatiden, sen så låg hon och drog sig till åttatiden. Hon duschade och gjorde sig i ordning, och sen så åt vi frukost tillsammans.

 

Vid kvart i nio så åkte sen jag och Jenny iväg med bilen. Vi hämtade sen upp Mamma och Pappa i Örby vid niotiden. Jag hade lovat att skjutsa ut dem till landet, och så skulle de handla på vägen ut. Vi åkte först till Coop Extra i Stuvsta. Där handlade vi en hel del mat och även andra varor. Och sen så fortsatte vi ut mot landet.

 

Kom ut till landet vid halvelvatiden. Packade ur bilen och packade in allt i kyl, frys och skafferi. Nästan precis samtidigt som vi kom ut till landet, så kom Jimmy dit med den lilla lastbilen som han kör på jobbet. Han hade en körning till ett annat litet område bara en liten bit längre ut på den halvön där Mamma och Pappa har sitt landställe. Och då passade han förstås på att komma förbi en sväng.

 

Vi fikade direkt och åt lite mackor. Jimmy hann med att stanna en stund, fika, äta, och prata. Men sen så stack han iväg mot stan och jobbet igen.

 

Här är den lilla lastbilen som han kör ibland. Det finns även en annan liten lastbil på Hägerstens Brädgård som han kör ibland också.

   


image561


image562


Pappa provade Jimmys solglasögon. Visst ser han cool ut!? ;-D Lägger också in ett gammalt kort på Mamma sen förra året när hon provade Jennys solglasögon. Också cool!? ;-D

   


image563


image564


Vi andra fyra satt sen ute och pratade. Det var ingen sol, men ändå ganska så varmt och skönt. Sen vid halvettiden så sa Jenny och jag Hej Då till Mamma och Pappa, och så åkte vi hemåt mot stan igen.

 

Jag körde direkt till Västberga och släppte av Jenny där. Hon skulle jobba ett pass på McDonalds mellan två och nio. Och sen så åkte jag hem till Farsta.

 

När jag kom hem så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma, och så varvade jag lite med datorstunder också.

 

Vid kvart över tre så kom Jimmy hem från jobbet. Vi stack iväg till OKQ8 direkt och tankade upp en tioliters dunk med bensin som min Pappa ska ha till motorgräsklipparen på Landet. Jag passade på att tanka upp bilen också.

 

Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och vid fyratiden sen så åt vi middag. Det blev samma middag som i går. Pastasallad med skinka till Jimmy och pastasallad med tonfisk till mig. Basilikadressing och dressing med franska örter till.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Dina föräldrar är för sköna!!

2007-06-21 @ 19:30:02
Postat av: Anonym

skriv receptet på dina sallader, ser galet goda ut!

2007-06-21 @ 19:47:43
Postat av: Bim

---> Ahnna: Hahaha! Ja, jag vet! Älskar dom! ;-D

2007-06-21 @ 20:02:18
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: De här salladerna var så här: Fullkornspasta, frysta ärtor/majs/paprika, tärnad mager Gouda-ost. Och så tonfisk i vatten i min eftersom jag är vegetarian numera. Och i de övrigas var det rökt skivad skinka som jag skar i bitar. Så enkla sallader var det den här gången! Och så dressingarna till förstås! :-)

2007-06-21 @ 20:04:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jenny Kullin

Dom är så klockrena!!

2007-06-23 @ 17:22:40
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> Tufsan: Ja, visst är de!? Två coolingar! ;-D

2007-06-23 @ 17:24:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0