Dagens Dagbok - Torsdagen den 28 juni 2007 - Kvällen.

Efter att Borzko och Jimmy hade ätit middag, och jag och Jenny hade packat upp våra inköp, så höll alla på med sitt ett tag. Jenny var på sitt rum och satt mest vid datorn. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning, och sen så satt han också på sitt rum vid datorn. Borzko åkte iväg för att kolla glödlampor och lite annat på bilen, inför besiktningen av den i morgon. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt, och så bloggade jag några inlägg.

 

Vid åttatiden sen så gick vi alla fyra upp i vardagsrummet. Och så kollade vi på en nerladdad film. I dag blev det: "Save the last dance". Vi såg ju tvåan för några dagar sen, och nu så såg vi ettan. Jag tyckte att filmen var riktigt bra, och det tyckte de andra också.

 

När filmen var slut sen vid tiotiden så gick både Jimmy och Jenny in på sina rum. De var båda trötta, och skulle ligga och kolla på teve i sina respektive sängar en stund, och sen sova.

 

Borzko satt kvar uppe i vardagsrummet och tittade på teve i ett par timmar. Själv så satte jag mig med datorn i köket. Jag brände sex stycken nerladdade filmer, och medans de brändes så läste jag ut ännu en bok i dag: "Simmar-Emma - Min kamp mot bulimin" av Emma Igelström och Carina Olofsson.

 

Regnade gjorde det på kvällen... Åskade och blixtrade även lite, men det var inte så nära här.

 

Och snart är det väl sängdags även för mig och Borzko.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0