Dagens Dagbok - Torsdagen den 7 juni 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Bytte bara om till korta shorts och litet linne, och sen så satte jag mig och solade på uteplatsen. Underbart varmt och skönt var det. Sen så höll jag på hela eftermiddagen med att varva: sola ute och fixa inne. Satt en stund på uteplatsen och solade, sen så gick jag in i skuggan och svalkan inne i lägenheten. Där höll jag på och fixade med lite allt möjligt som vanligt. Och så ut igen... Och sen in igen... Satt även lite med datorn, och läste även lite i min bok som jag håller på med för tillfället: "9 ½ månad" av Annika Lantz.

 

Vid femtiden så åt jag lite middag i min ensamhet. Efter middagen så satte jag mig i soffan på nedre balkongen. Men nu tyckte jag att det fick räcka med sol, så jag drog ner våra jalusier och satt i skuggan istället. Varvade datorn med boken då.

 

Vid halvsjutiden så kom Jimmy förbi en stund. Han hämtade lite grejer, och han åt även middag här. Och så satt vi och pratade en stund. Vid halvåttatiden så åkte han iväg till sitt tillfälliga hem.

 

Vid kvart i åtta så stack jag iväg. Jag åkte för att hämta upp Jenny på jobbet. Först hade hon varit i skolan, och sen hade hon åkt direkt till McDonalds i Västberga för att jobba mellan fyra och åtta. Vi kom hem vid kvart över åtta. Jenny duschade och gjorde sig i ordning, och sen så satt hon vid datorn i sitt rum.

 

Borzko var sen från jobbet i dag också, eller som vanligt, kan man ju säga. Han kom hem vid halvniotiden. Så hans kväll blev kort som vanligt. Middag, pratstund, dusch, iordninggörande, pratstund igen, och sen sängen, för han ska ju upp tidigt i morgon bitti som vanligt.

 

En fika och en pratstund i köket blev det även för Jenny och mig också. Alltid lika trevligt och mysigt!

 

Och i morgon är det fredag! Wiieee!!!! ;-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0