Dagens Jobb + Dagens Dagbok - Måndagen den 4 juni 2007

Måndag igen och jobb igen då alltså. Och som jag skrev i går, så blev det alltså en väldigt lång arbetsdag. Jag började klockan sex i morse som vanligt, trodde att jag skulle jobba till tio i kväll, men det blev "bara" till halvnio.  

Först så var det då en "vanlig" arbetsdag. Vi var fulltalig personalstyrka. Jag var först en kort stund i skalen och förberedde grönsakerna lite. Sen så dukade jag matsalarna. Och sen så var jag andreman i stora matsalen. Vi serverade potatisbullar med lingonsylt i dag. Lite raggmunk hade vi också. Inget speciellt hände i dag, allt flöt på bara bra.  

Klockan två när det var dags för oss att gå hem, så gick några hem, och fem stycken av oss stannade kvar för att jobba med Niornas Bal. Vi höll sen på och förberedde allt under eftermiddagen. Middag åt vi förstås också, och fikade också.  

Klockan sex så började balen, och vid sjutiden så åt de middag. Sexorna var där och serverade. Vi la upp allting färdigt på tallrikar och sen så gick de runt och serverade. Först så fick de kycklingfilé, klyftpotatis, bearnaisesås, och blandad sallad. Och till efterrätt så åt de blåbärspaj och vaniljvisp. Etthundratio stycken ätande var det.  

Efter maten så tog vi hand om all disk och städade undan. Vid halvniotiden så var vi klara med allt, mycket tidigare än vad vi brukar vara. Så då kunde vi gå hem.  

Jag åkte direkt till McDonalds och hämtade upp Jenny som slutade klockan nio. Vi var båda så godissugna så vi stannade till och köpte lite godis på vägen hem. Kom hem vid halvtiotiden.  

Jimmy var inte hemma, han var ju förstås "hemma" där han bor för tillfället. Borzko var hemma, men han hade precis gått och lagt sig, för han ska upp halvfyra i morgon bitti. Jenny och jag satte oss vid köksbordet med våra datorer. Satt där och höll på med lite allt möjligt i våra datorer, och så pratade vi förstås också.  

Kommentarer
Postat av: Ahnna

Emils är nästa måndag..undra vad de får att äta? /Ahnna
p.s. Du har väl sett hur smal "vissa" bli av soppa?

2007-06-04 @ 22:20:31
Postat av: Angela

Åhhh, det blev blogg i dag i alla fall. Har tänkt mycket på dig i dag med det marantonarbetspass du hade framför dig. Skönt att det blev lite tidigare då. Jag menar det räcker väl och bli över ändå!

2007-06-04 @ 22:40:17
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, du får väl berätta sen vad de fick att äta, och hur balen var. :-D
Ja, jag har nog sett hur himla smal hon har blivit! ;-D

2007-06-05 @ 18:31:12
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Det var bara roligt i går! Och jag har inte känt mig ett dugg trött i dag! Och nu så är jag ju ledig i morgon! :-D

2007-06-05 @ 18:31:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

varför bloggar inte jenny något :(?
Ha en bra och trevlig kväll + nationaldag imorgon.

2007-06-05 @ 19:19:16
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, du! Inte vet jag! ;-) Nej, allvarligt talat så har hon nog inte hunnit! Mycket i skolan så här sista veckan. Och så jobbar hon ju! Och träffar pojkvännen! Och tjejkompisarna! Och så måste hon ju hinna med sin familj! ;-D Så hon har nog inte hunnit. Men snart är det sommarlov! Så då lär hon nog hinna med att blogga mer! ;-) Ha en trevlig kväll och dag i morgon du ockaå! :-D

2007-06-05 @ 19:25:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0