Dagens Jobb - Måndagen den 11 juni 2007.

I dag så var det den sista "riktiga" arbetsdagen på vårterminen. I morgon har vi ju avslutning, så då har vi ingen matservering. Så då blir det bara städning och avskedslunch med kollegerna.

 

Men i dag så jobbade vi i alla fall nästan som vanligt. Fast det var inte så många ätande i dag, för klasserna sex till och med nio hade Klassens Dag och var inte i skolan, och åt då alltså ingen lunch. Det innebar ju att nästan halva skolan var frånvarande i dag.

 

Jag började som vanligt med att vara i skalen halva dagen och fixa grönsaker. Och den andra halvan av dagen så var jag försteman i stora matsalen.

 

Vi serverade kycklingpastasallad i dag. Och så hade vi även lite rester från förra veckan: klyftpotatis och kycklingklubbor. Trots att vi hade så få ätande i dag, så blev ändå lunchserveringen lite strulig, för maten räckte inte. Så kokerskorna fick värma på mer klyftpotatis och kycklingköttbullar.

 

Allt flöt ändå på bra till slut, och alla fick mat och var mätta och nöjda. Vi satt ute på fikarasten och njöt av det underbara vädret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0