Aktiv Blogg-dag i går! ;-D

I går var jag verkligen flitig i blogg-världen!
Det blev sammanlagt 10 stycken inlägg under dagen.
Och jag fick 26 kommentarer.
(Mina egna svar inte inräknade då)
Jag la in 18 fotografier.
Och 5 andra bilder.
;-D

Kommentarer
Postat av: Borthy

En sak som jag funderat på? Är det antalet besökare sidan har som avgör om någon hamnar på listan eller är det antalet inlägg? Antalet kommentarer? Jag har verkligen ingen aning! En del modeblogar ligger ju kroniskt högt på listan, sitter de och bloggar hela nätterna eller hur fasen fungerar det? / Borthy

2007-09-09 @ 17:30:25
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Borthy: Ja, jag vet att jag frågade Roland på Blogg.se det där någon gång. Och det var någon formel som räknades ut. Och det var flera faktorer som spelade in. Jag har för mig att det var både antalet inlägg, antalet kommentarer, antalet läsare, och även hur länge man har haft bloggen.

2007-09-09 @ 17:32:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Borthy

Ok, jag har verkligen funderat på hur det där funkade! Det glädjer mig ändå att man ska vara ambitiös och seriös för att få vara där! Ett tag trodde jag att set bara var modebloggarna som hamnade där och det tyckte jag var väldigt tråkigt! Nu kan man ju hitta en och annan riktigt trevlig blogg på listan...för det är ju trots allt där man snabbt hittar vidare i bloggvärlden!

2007-09-10 @ 09:36:02
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Borthy: Ja, modebloggarna är lite facinerande tycker jag. Helt otroligt att det finns så många, och att folk är så intresserade av dem! Själv så läser jag inte en enda modeblogg. De intresserar mig inte ett dyft. Jag tycker om personliga bloggar, och helst med fotografier.

2007-09-10 @ 15:06:25
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0