Dagens Dagbok - Fredagen den 21 september 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll sen på här hemma som vanligt och fixade med lite allt möjligt en stund.


Sen så gick jag ut på en liten promenad. Gick precis som i onsdags och mötte Jimmy som kom från jobbet. I dag hann jag inte så långt, men det blev en halvtimmes promenad i alla fall innan Jimmy plockade upp mig. Tog några bilder även i dag.


När vi kom hem så tog vi en fika och en macka eftersom det skulle bli en sen middag i dag. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Åkte sen till Centrum och mötte upp med Jenny som kom med tunnelbanan från skolan. Sen så gick vi alla tre till OnOff där jag köpte en extern dvd-brännare till Jimmy. Vi hade gjort en deal, så att han fick en av mig, eftersom hans dator saknar dvd-brännare, och som tack och betalning så ska han bränna filmer till mig.


Efter inköpet på OnOff så var vi på HemKöp och handlade mat. Kom sen hem igen vid femtiden. Borzko kom hem från jobbet ungefär samtidigt. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Jag började att förbereda lite till middagen.


Sen vid strax före sex så åkte Jimmy och Jenny iväg för att hämta upp Jocke och Tindra vid Älvsjö Station. Alla fyra kom sen hem hit vid halvsjutiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0