Dagens Dagbok - Fredagen den 7 september 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll sen på som vanligt här hemma och fixade med lite allt möjligt. Liten stund vid datorn blev det också.


Jimmy kom hem från jobbet vid fyratiden, och då åt vi middag. Sen så kom Jenny hem från skolan vid femtiden, och då åt hon middag, och jag satt med henne och pratade.


Jimmy duschade och gjorde sig i ordning. Sen så åkte vi alla tre iväg med bilen. Först så körde vi till Högdalen och lämnade av Jimmy där hos en kompis. Han ville inte ha sin egen bil med sig, för han tänkte ta ett par öl under kvällen.


Sen så åkte Jenny och jag tillbaka till Farsta, och så stannade vi till i Centrum. Var på Apoteket först och köpte vitamintabletter till mig och Jenny. Sen så var vi på Åhléns. Jag köpte mig där en likadan liten väska som Jenny köpte i går. Och så köpte jag mig också en lite större handväska. Se fotografier i separat inlägg. Vi var också på Hemköp och köpte lite gott till kvällen.


Kom hem igen vid sjutiden. Borzko hade då kommit hem från jobbet, ätit middag, duschat, och gjort sig i ordning.


Vi satte oss alla tre uppe i vardagsrummet vid sjutiden. Och så tittade vi på teve i två timmar. Först så tittade vi på en dokumentär som jag hade spelat in på Kanal 5 i går: "De nya alkoholisterna". Efter det så tittade vi på musiktävlingsprogrammet: "Doobidoo" på SVT 1.


Sen vid halvtiotiden så gick både Borzko och Jenny och la sig. Borzko ska, som vanligt, jobba extra i morgon och ska gå upp vid halvfemtiden. Jenny har ju haft en väldigt tuff vecka. Hon har jobbat fyra förmiddagar och börjat klockan sju, och sen gått eftermiddagarna i skolan. Så hon har gått upp före fem nästan varje dag. Och också sovit hos Jocke flera kvällar. Så hon var jättetrött och la sig tidigt. Hon ska ju jobba även i morgon, och börjar klockan sju då också.


Jag satt kvar uppe i vardagsrummet med datorn. Läste bloggar och nyheter och lite annat. Och så lyssnade jag på musik samtidigt.


Nu ska jag nog övergå till min bok en stund istället.


Ha en fortsatt trevlig helg allihopa!


Här är tre fotografier från kvällen:


image1131

image1132

image1133


Kommentarer
Postat av: Nilla

Ni verkar ha haft en jätte mysig kväll :)
Jag som varit sugen på godis hela kvällen...så ser jag era godisskålar, hmmm imorgon ska jag allt köpa en stoooor godispåse, det är ju lördag imorgon.
Ha en jätteskön helg!!

2007-09-07 @ 23:13:01
URL: http://www.frutteline.blogg.se
Postat av: Josefin

Ha en trevlig helg du också!
God natt!

2007-09-07 @ 23:53:37
Postat av: Anonym

oj hon såg enormt trött och sliten ut, stackarn :( synd att hon inte bloggade något igår. du får hälsa henne !

2007-09-08 @ 08:54:12
Postat av: Bim

---> Nilla: Ja, det var en mysig kväll. Lite kort blev den i och för sig. Vi var ju alla tre så trötta. Jag åt som vanligt lite för mycket, så jag mådde lite illa när jag gick och la mig...
Ha en toppenhelg du också! :-)

2007-09-08 @ 09:22:28
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack ska du ha! :-)

2007-09-08 @ 09:22:53
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, men mycket är ju för att hon är omålad på fotona också. Tycker också det var synd att hon inte bloggade. Jag ska hälsa henne!

2007-09-08 @ 09:23:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0