Dagens Dagbok - Lördagen den 15 september 2007 - Eftermiddagen.

Efter min lunch och de andras frukost så satte jag mig vid datorn en stund. Höll också återigen på och fixade lite här hemma. Jenny och Jocke var på Jennys rum en stund. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning, och sen så tog han sin bil och åkte hem till en kompis.


Borzko kom hem från jobbet vid halvtvåtiden. Han var bara hemma en kort stund, duschade, och gjorde sig i ordning, och sen så stack han iväg igen. Han skulle möta upp med flera av sina jobbarkompisar för att sen gå på Söderstadion och se Hammarby spela fotboll. Och sen efter matchen så skulle de gå någonstans för att äta mat, dricka öl, prata, och umgås.


Jenny och Jocke duschade och gjorde sig i ordning. De åt sen lite igen också. Och sen så stack de iväg vid tretiden. Jocke skulle åka hem till sig. Jenny skulle åka hem till en tjejkompis först och där göra sig i ordning inför kvällen. Sen så skulle de vidare hem till en annan tjejkompis för att fira hennes artonårsdag.


När alla hade gått och jag var ensam kvar hemma så flyttade jag upp, med min dator och med min bok, till vardagsrummet. Sen så satt jag där på eftermiddagen och varvade bokläsandet med lite allt möjligt i datorn. Läste ut boken som jag hade hållit på med ett tag: "Junk" av Olle Svalander. Middag intog jag vid halvfemtiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0