Dagens Dagbok - Lördagen den 15 september 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse, precis som den nästan alltid gör när jag är ledig. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det fika och frukost, med nyhetsläsning i datorn under tiden.


Borzko hade gått upp vid sextiden och åkt iväg för att jobba extra i dag. Jimmy skulle sova till tolv hade han sagt. Och Jenny och Jocke skulle också sova länge.


Jag brukar bara sova sex timmar per natt, men jag var så trött i går kväll, så jag somnade redan vid elvatiden. Det är väldigt ovanligt för att vara mig, jag brukar sällan somna före ettiden när jag är ledig. Så det blev åtta timmars sömn i natt.


Vid strax före nio så gick jag mot Centrum och till Solakuten. Solade där en halvtimme som vanligt. Det är så underbart skönt att ligga där och njuta av värmen och lyssna på musik.


Sen så gick jag till Åhléns. Där köpte jag en ram som jag ska ha till jobbet för att ha vårt mattants-fotografi i. Efter det så gick jag till Hemköp och köpte lite matvaror. Och sen så gick jag hem igen, och var hemma vid tiotiden.


När jag gick upp klockan sju, så var det strålande solsken. Och då kände jag för att ta en promenad, för det var hur länge som helst sen som jag promenerade. Tror att det faktiskt var över en månad sedan... Men sen när jag hade solat, då var det mulet, grått, mörkt, jätteblåsigt, och duggregnade... Så det blev ingen promenad i dag heller.


När jag kom hem igen så höll jag på som vanligt här hemma och fixade med lite allt möjligt. Och så varvade jag med stunder vid datorn förstås.


Vid strax före tolv så kom Jenny och Jocke upp. Och strax efter det så gick också Jimmy upp. De alla tre åt då frukost, och jag passade på att ta mig lite lunch då. Sen så satt vi en stund och pratade och fikade.


Kommentarer
Postat av: Angela

Vi gick upp 05.30 i dag! Men det berodde ju på att vi skulle till Jönköping och gå på husvagnsmässan...annars hade jag nog sovit i alla fall fram till åttatiden.

2007-09-15 @ 20:39:21
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Oj! Det var tidigt en lördag det! Jag antar att jag får se fotografier från mässen sen då i din blogg!? ;-D

2007-09-15 @ 20:41:21
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0