Dagens Dagbok - Lördagen den 29 september 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse, precis som de flesta av mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det förstås frukost, och så datorn bredvid på köksbordet med lite nyhetsläsning under tiden.


Vaknade med ont i halsen i morse... Det var verkligen länge sedan som jag hade det. Känner mig även lite låg, frusen, lite ont i huvudet, trött, lite deppig, och så halsvärken då...


Satte mig vid datorn en stund och bloggade lite. Kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle ge mig ut på en promenad eller inte. Eftersom det började att blåsa mer och mer, och även regna lite grann, så bestämde jag mig för en innedag i dag.


Satte mig med månadens tråkigaste uppgift istället... Betalade räkningarna... Efter det så satte jag mig och läste lite bloggar och nyheter.


Och så gick förmiddagen iväg. Satt vid datorn större delen av tiden. Lyssnade på musik förstås. Och fixade även lite med allt möjligt här hemma.


Borzko är fortfarande sjuk. Han har sovit nästan hela tiden sedan han gick och la sig klockan halvsju i går kväll. Men så gör han alltid när han är sjuk. Han sover hela tiden. Han sover nog bort sjukdomen.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Hoppas din förkylning inte blir värre - och att Borzko snabbt blir bättre!
*kram*

2007-09-29 @ 13:19:28
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag har ännu mera ont i halsen nu... :-( Men bara ont i halsen, ingenting annat. Vet inte hur jag ska göra med festen som vi ska på i kväll... Åker kanske dit en kort stund för min Mammas skull. Borzko ska inte med. Han sover fortfarande... :-(

2007-09-29 @ 13:23:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

:-/

2007-09-29 @ 13:33:07
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Borzko var precis uppe och spydde... Och han hade tydligen gjort det en gång i morse också... :-/ Han känner sig jättedålig... Han kollade just tempen, och han har 38,2 nu... :-(

2007-09-29 @ 13:39:08
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0