Dagens Dagbok - Lördagen den 8 september 2007 - Eftermiddagen.

Vid strax före två så åkte jag och Jimmy iväg med bilen. Vi åkte till McDonalds i Västberga för att möta upp med Jenny, Jocke, och Tindra där. Jenny slutade att jobba klockan två i dag, och då skulle Jocke och Tindra möta upp med henne. Jag och Jimmy åkte då dit för att ta en fika med dem, och jag ville också träffa Tindra.


Vi satt och fikade och pratade i en timme ungefär. Det var ju Shrek-helg på McDonalds, så Tindra blev ansiktsmålad som Shrek också. Det var jättekul att få se och träffa Tindra, och hon är en jättegullig liten tjej. (Fotografier kommer i ett separat inlägg.)


Sen vid strax efter tre så gick vi alla därifrån. Jag och Jimmy körde Jenny, Jocke och Tindra till Ormkärr. Jockes syster bor där, och de skulle dit och hälsa på en stund. Sen senare så skulle Jenny med Jocke och Tindra hem och sova där i natt.


Jimmy och jag åkte sen direkt därifrån och ut till Länna för att storhandla på Willys. Cirka 1.100:- kronor handlade jag för i dag.


Kom sen hem vid strax efter fyra. Borzko var hemma då. Han hade kommit hem från jobbet vid halvtretiden. Vi packade upp alla varor och sen så åt vi tre middag. I dag blev det mat från vår lokala pizzeria på gatan. Jag brukar nästan alltid ta sallad när vi äter mat därifrån, men i dag så blev det en vegetarisk pizza.


Efter maten så satte sig Jimmy vid datorn på sitt rum en stund. Borzko och jag satte oss i köket. Jag satt med datorn, och Borzko läste i sin bok.


image1141


image1142


(Det ser ju lite konstigt ut att vi sitter och äter ur pizzakartongerna... Men pizzorna på vår pizzeria är så otroligt stora, och vi har inga pizzatallrikar, utan bara vanliga middagstallrikar. Det går inte att äta de här pizzorna på de tallrikarna, för halva pizzorna hänger utanför då! Så vi äter hellre ur kartongerna! Så det är inte för diskens skull som vi gör det! Vi har ju faktiskt diskmaskin!)


Kommentarer
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Vi äter alltid ur kartongerna, skönt att slippa diska (eller som i ert fall stoppa tallrikar i diskmaskinen)

2007-09-08 @ 18:19:02
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> En Södertäljebos Liv II: Okej! Då är vi inte ensamma om det då! ;-D

2007-09-08 @ 18:29:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Det ser gott ut - även utan tallrikar!
:-D
Tänkte på "dina killar", de är väldigt lika varandra på det översta fotografiet - och nästan likadant klädda :-D
Ha det gott!

2007-09-08 @ 18:32:10
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Det var supergott!
Hahaha! Ja, men de kanske är lite lika! Men Borzko har en helsvart lite v-ringad t-shirt. På Jimmys t-shirt står det QUEEN!

2007-09-08 @ 18:34:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Evelina

mmm ser GOTT ut!

2007-09-08 @ 18:35:24
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Bim

---> Evelina: Ja, det var det verkligen också! :-)

2007-09-08 @ 18:41:12
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Elin

själv så jobbar jag på en pizzeria, nästan heltid, bakar även pizza mm. så jag är gaaanska trött på pizza =) men det kan vara gott ibland. Däremot är det sjukt kul att baka pizza, nästa gång du är i varberg så kom förbi så bakar ja en pizza til dig =)

2007-09-08 @ 23:48:13
URL: http://www.thedancer.blogg.se
Postat av: Bim

---> Elin: Hahaha! Jag kan förstå att du blir trött på pizza då! Men jag kan nog också tro att det är ett kul jobb! Kommer jag nångång förbi Varberg så ska du få specialbaka en vegetarisk pizza med massor med grönsaker på till mig! ;-D

2007-09-08 @ 23:51:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Äter också alltid ur pizzakartongen, har pizzatallrikar men tycker att det är godast (och lättast) att äta direkt ur kartongen. Nu blev jag jättesugen på pizza, men med tanke på vad klockan är så finns det ingen pizzeria här som har öppet(haha inte särskilt bra att äta pizza den här tiden på dygnet för den delen heller..).
Här stänger alla pizzerior senast 22.00 på helgen. De allra flesta stänger 21.00. Är det annorlunda i större städer? Bara nyfiken..
Mcdonalds här i stan stänger nio på fredagar och det tycker jag är alldeles för tidigt för en fredagkväll, sen ligger närmaste mcdonalds ca 10 mil bort.. Har förstått att mcdonalds där din dotter jobbar har nattöppet(din son jobbade väl nätter där förut?).
Nu ska jag sluta att prata om mat och gå och lägga mig istälet.
Sov så gott!

2007-09-08 @ 23:52:49
Postat av: Bim

---> Josefin: Pizzeriorna här i Farsta, som är en förort, tror jag stänger vid tiotiden. Inne i stan så finns det många ställen som har öppet senare. McDonalds här i Farsta Centrum tror jag också stänger vid tiotiden. Men vi har en dygnet-runt-öppen McDonalds nära oss, i Sköndal. I Västberga, där Jenny jobbar nu, och Jimmy jobbade förut, är det också öppet dygnet runt. Vi äter sällan mat sent, så därför är jag lite osäker på tiderna. Däremot så kan vi åka ut sent på kvällarna, och ibland nästan på natten, för att köpa chips, dipp, choklad, godis, och glass. Då åker vi till en dygnet-runt-öppet Statoil-mack nära oss, i Sköndal.
Var bor du?

2007-09-08 @ 23:57:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Micka

Haha, pizza är till för att ätas ur kartongerna =) Godast så =) //Micaela*

2007-09-09 @ 11:14:18
URL: http://minelie84.blogg.se
Postat av: Bim

---> Micka: Hihihi! Tydligen så är det fler som tycker så! ;-D

2007-09-09 @ 11:15:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Jag bor i Örnsköldsvik.
Ok, då var det inte så stor skillnad mellan tiderna där vi bor :)
Vi har en statiol inne i stan här också som har nattöppet.
Vi äter mest sent på kvällen då vi varit ute på krogen, men har man varit ute en fredag så finns det bara Max att välja på (inte direkt någon favorit).
Nu har jag fått det att låta som att vi bor i en liten håla, men riktigt så illa är det inte. Kommunen är ganska stor med ca 60.000 invånare. Ganska stor med norrlandsmått alltså.. :)

2007-09-09 @ 11:40:30
Postat av: Bim

---> Josefin: Okej. Jag har aldrig varit i Örnsköldsvik. Det längsta som jag har varit uppåt i Sverige, det är Hudiksvall och Hassela.
Du har ingen blogg?

2007-09-09 @ 11:42:45
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Hej!
Nej, jag har haft men jag skrev så sällan så jag lade ner det. Tycker att det är roligare att läsa andras bloggar istälet :)

2007-09-09 @ 16:17:12
Postat av: Bim

---> Josefin: Okej! Jag tycker nog att det är ungefär lika roligt, att läsa andras och att blogga själv! :-D

2007-09-09 @ 16:36:38
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0