Dagens Dagbok - Lördagen den 8 september 2007 - Kvällen.

Vid sjutiden sen åkte jag och Jimmy iväg med bilen. Först så åkte vi till Älvsjö och hämtade upp Maria och Patrik. Maria är min systerdotter och Patrik är hennes fästman. Men Patrik är också Jimmys chef. Patrik har företaget City Consulting som är en firma som hyr ut personal. Jimmy är anställd där och för närvarande uthyrd till Hägerstens Brädgård.


Patrik hade bjudit sin personal till O'Learys i Heron City i Kungens Kurva för att se fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark. Och för att dricka öl, prata, och umgås. Och jag var snäll och körde dem dit. Jag släppte av dem där vid halvåttatiden och sen så åkte jag hem igen.


När jag kom hem så tog jag min dator och flyttade upp till vardagsrummet. Borzko satte sig i sovrummet och tittade på fotbollsmatchen på teven där. Själv så satt jag först och zappade runt mellan kanalerna i en timme. Och sen klockan nio så tittade jag på TV4 Film, och på den svenska filmen från 1999: "Vägen Ut". Den var lika bra nu som för åtta år sen.


Efter att filmen var slut vid elvatiden, och likaså fotbollsmatchen, så satt både Borzko och jag i vardagsrummet och slötittade på inget speciellt på teven. Jag höll på lite i datorn som vanligt också. Nu är det väl snart läggdags för oss båda två.


Kommentarer
Postat av: Petra

God morgon! jag fastnade också vid "vägen ut" på tv4film.. det va jätte rolig.. hade aldrig sett den förr faktiskt! ha en bra dag!! :)

2007-09-09 @ 05:42:02
Postat av: Bim

---> Petra: God morgon! Ja, visst är "Vägen Ut" bra! Både rolig och även gripande. Ha en bra dag du också. :-)

2007-09-09 @ 08:27:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag fastnade vid datorn och i photoshop och kunde inte slita mig därifrån.
Ha en trevlig söndag kram Ting....

2007-09-09 @ 10:34:14
Postat av: Bim

---> Petra: Ja, datorn fastnar man ofta i, oavsett vad man gör i den... Ha en bra söndag du också! Här regnar det...

2007-09-09 @ 10:43:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0