Dagens Dagbok - Lördagen den 8 september 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

I morse larmade mobilen redan klockan sex, trots att jag var ledig och då alltid brukar gå upp klockan sju. Men jag hade lovat att köra Jenny till jobbet, därför så gick jag upp klockan sex.


I går kväll så var jag helt slut. Jenny och Borzko gick ju båda och la sig redan vid halvtiotiden. Jag satt sen vid min dator en stund. Övergick sen till boken, men jag var så trött efter den här jobbiga veckan, så jag orkade inte läsa. Jag gick och la mig för att sova redan vid strax efter elva. Så jag sov nästan sju timmar i natt, och det tror jag att jag behövde.


Gick upp klockan sex i morse som sagt var. Åkte till McDonalds i Västberga och släppte av Jenny där som skulle jobba mellan sju och två i dag. Sen så åkte jag hem igen. Duschade då och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost med fika, och så lite nyhetsläsning i datorn under tiden.


Efter det så höll jag på som vanligt här hemma. Jag plockade, pulade, fixade, pysslade, donade, och grejade med lite allt möjligt och omöjligt. Varvade lite med stunder vid datorn också. Bloggade tre inlägg bland annat. Läste lite grann i boken som jag håller på med också.


Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost och jag åt lite lätt lunch samtidigt med honom då. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och så satt han lite vid datorn en stund.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag hade nog sovit hela, hela dagen efter den djävulusiska vecka ni haft..Jag hoppas också att vi kan få ordning på arbetsmiljön på jobbet för så här kan ni inte ha det! Schemat måste gå att ordna på något sätt, annars får de väl sätta in fler personer i disken under de värsta timmarna. Jag ska
fasen gå och snacka med cheferna om probtemet!
*kram*

2007-09-08 @ 18:13:46
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag tror faktiskt att de har haft det rätt så jobbigt i köket också den här veckan. Din vikarie verkade också rätt så slut... Och de två andra i köket har haft strul med sena leveranser bland annat... När det fattades folk i onsdags var det ju ännu värre. Men Monica och jag pratade om att när vi är fulltaliga, så borde kanske andremannan i lilla matsalen gå in i disken när det är som värst. Kanske typ mellan elva och tolv på onsdagar och torsdagar. Och kanske mellan halvtolv och halvett på fredagar.

2007-09-08 @ 18:17:47
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Jo, iofs. har det varit bra jobbig mat denna vecka - inte lätt för en ovan vikarie iallafall, kanske husmor får försöka tänka lite bättre på matsedeln där också. Det finns många saker man kanske inte rår över och ibland kanske det räcker kanske med att tänka lite nytt för att få det att flyta. Men jag tycker ändå att vi måste påvisa vår situation för ledningen, kanske kan de underlätta på något sätt med schemat eller på andra vis

2007-09-08 @ 22:51:19
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, men hittills så är det väl bara JAG som har klagat! Så då måste nog ALLA få göra sin röst hörd först!

2007-09-08 @ 22:53:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Jo, men jag tror inte någon är nöjd som det är idag - vare sig vi i köket och matsalen eller elever och lärare!

2007-09-08 @ 23:12:23
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, det tror inte jag heller... Men det känns som om det bara är jag som gnäller...

2007-09-08 @ 23:14:44
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

- Det ska vi ändra på tycker jag!
;-D

2007-09-09 @ 18:30:39
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Okej. Men jag vill inte att "folk" blir sura på mig för att jag inte "pallar trycket"...

2007-09-09 @ 18:32:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Ingen ska behöva känna att någon blir sur för att man inte pallar trycket!!! Jag tror att alla tycker det är jobbigt som det är nu, då är det väl bra om vi åtminstone försöker göra något åt det? Vi kanske inte lyckas, men då har vi iallafall försökt. Dessutom så räcker det GOTT OCH VÄL med att EN person tycker något är fel, det är var och ens känsla som gäller - mår en dåligt är det skäl nog att ändra på saker och ting så de så! *kram*

2007-09-09 @ 20:51:48
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag kommer i alla fall att ha lite ångest och vara nervös över de diskdagar och plockdagar som infaller när du är borta. Eller när någon är sjuk. Jag kommer inte att palla dessa veckor i längden. Och jag tror nog att det är fler som känner så... Men alla kanske inte vill erkänna det...

2007-09-09 @ 20:56:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0