Dagens Dagbok - Måndagen den 24 september 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han är ju numera ledig på måndagar från jobbet. Han jobbar cirka tio timmar fyra dagar i veckan för närvarande, istället för åtta timmar fem dagar i veckan som är ordinarie. Han hade även i dag tagit hand om veckostädningen.


Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma som vanligt när jag kom hem. Och så blev det även en liten stund vid datorn. En fika och en pratstund med Borzko blev det också.


Jimmy kom hem från jobbet vid halvfyra. Han duschade och gjorde sig i ordning då. Vid fyratiden sen så åt jag, Borzko, och Jimmy middag tillsammans. Satt och pratade en stund också.


Jenny åkte till sitt jobb på McDonalds i Västberga direkt efter skolan i dag. Hon skulle jobba ett pass mellan fyra och halvnio.


Jimmy åkte iväg vid halvsextiden för sin teorilektion i bilskolan mellan sex och åtta inför sitt lastbilskörkort. Borzko åkte med också, för Jimmy skulle släppa av honom vid hans jobb, för Borzko skulle hämta hem lastbilen inför morgondagens jobb.


När de hade åkt så satte jag mig uppe i vardagsrummet med min dator. Och så tittade jag på några teveprogram som jag hade spelat in tidigare och inte hunnit sett. Först så tittade jag på "Parlamentet" från i går. Sen så tittade jag på "Idol" från i fredags. Och sen så tittade jag på "Desperate Housewives" från i tisdags.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Oj så olikt dig att titta så där mycket på tv!
;-D

2007-09-24 @ 21:34:02
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Angela

Jisses vad jag önskar att Woffe var ledig på måndagarna oxå ;-) *Kram*

2007-09-24 @ 21:37:59
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, faktiskt! Men nu har jag ju börjat att följa en massa serier, dumt nog... Och då vill jag ju inte missa! ;-D

2007-09-24 @ 21:44:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Hahaha! Ja, det förstår jag! ;-D *Kram*

2007-09-24 @ 21:45:25
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0