Dagens Dagbok - Onsdagen den 12 september 2007 - Kvällen.

Jimmy och jag tog en sväng till Centrum vid halvsjutiden. Vi var så himla godissugna så vi var på Konsum och handlade en massa lösviktsgodis. Och så pantade vi massor med flaskor också.


Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt då middag, och vi satt och pratade en stund. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så satt han uppe i vardagsrummet med mig och tittade på teve.


Jag flyttade upp till vardagsrummet strax före åtta. Och så tittade jag först på "Idol" och sen på "Heroes".


Borzko gick och la sig vid halvtiotiden, för han ska upp vid halvfyratiden i morgon bitti.


Jimmy satt på sitt rum vid datorn större delen av kvällen. Sen vid halvtiotiden så åkte han iväg och hämtade Jenny på jobbet. Hon fick gå lite tidigare, så de var hemma igen båda två vid tiotiden.


Kommentarer
Postat av: Borthy

Hej! Är alla uttagna nu som ska vara med i Idol än? Jag har haft lite svårt att komma igång att titta på det, tvättade fönstren och hade ett öga på matchen igår kväll. I stället för Idol blev det också att jag tittade på Ulricas program om sexmissbruk där hon var väldigt öppenhjärtlig! Såg du det? Svennis borde nog också gå i den terapin...
Ha det bra idag. / Borthy

2007-09-13 @ 13:01:43
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Borthy: Hej! Nej, alla är inte uttagna än. I kväll är det Stockholm, och jag tror att det är sista uttagningen. Jag såg inte programmet om sexmissbruk. Jag kollade på IDOL och HEROES. Och samma blir det i kväll. Ha en fortsatt bra dag du också! :-D

2007-09-13 @ 14:48:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

ohhhh

2007-09-13 @ 17:41:26
URL: http://www.heyhoyo.blogg.se
Postat av: Bim

---> Heyhoyo: ?

2007-09-13 @ 17:51:24
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0