Dagens Dagbok - Onsdagen den 19 september 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Parkerade bara bilen och gick in en kort stund. Sen så gick jag till Centrum. Handlade Ormsalva på Apoteket, cd-skivor plus cd-fodral på Clas Ohlsson, och så lite grejer till jobbet på Åhléns. Sen så gick jag hem igen.


Var bara hemma en kort stund igen, och sen så gick jag ut igen. För första gången på över fem veckor så gick jag faktiskt ut på en promenad! Jag tänkte att om jag går längs vägen som Jimmy kommer från jobbet, och så plockar han upp mig på vägen, så åker jag med honom hem. Han jobbade över lite i dag, så jag beräknade att promenaden blir nog ungefär en timme.


Jag hann också gå i cirka en timme innan han kom, så det blev precis lagom. Fotograferade lite på vägen också. Åkte med honom i bilen hem, och vi var hemma vid kvart över fyra.


Vi åt middag tillsammans vid halvfemtiden. Sen så tog vi Jimmys bil och åkte en sväng till Centrum, för Jimmy ville handla lite. Först så var vi på Clas Ohlsson där han köpte sig ett mobilfodral, och sen så var vi på H&M där han köpte sig ett skärp.


När vi kom hem så ringde vi till Comhem. För då hade inte varken Internet, teve, eller telefon funkat på hela eftermiddagen. Vi har ju alla tre via Comhem. Men de hittade inget fel, gjorde en felanmälan, och vi skulle avvakta...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0